Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Pavel Nedvěd má třiadvacetiletou přítelkyni. Manželku opustil kvůli krásce od koní

Pavel Nedvěd má třiadvacetiletou přítelkyni. Manželku opustil kvůli krásce od koní
Zdroj: profimedia
+ Dalších 13 fotografií
rodina v ohrožení
Fotbalista Pavel Nedvěd (46) vždy tvrdil, že rodina je pro něj všechno. Dokonce to psal i do své autobiografie, jak manželku Ivanu (45) miluje a po jiných nekouká. Pak ale potkal třiadvacetiletou holku od koní a vše je pryč. Hlavu mu zamotala Lucie Anovčínová.

Byl to jeden z nejpevnějších párů, jaké Česko zná. Jenže to už neplatí. Objevily se zprávy, že Pavel Nedvěd začal randit s třiadvacetiletou Luckou. "Jsou opravdu spolu. Pavel opustil rodinu a randí s Lucií," uvedl zdroj webu Blesk.cz.

Vznikly dokonce první fotky. Pavel a Lucka si došli na parkurové závodiště v londýnské čtvrti Chelsea. Lucie je totiž nadšená jezdkyně a Pavlovi jistě jednou předvede dokonalou jízdu.

Někdo si mohl myslet, že vedle Nedvěda sedí jeho dvaadvacetiletá dcera Ivanka. Jenže je to jinak. V hledišti se k fotbalové legendě tulila Lucie Anovčínová, která kamarádí třeba s Petrou Minářovou, která také propadla koním.

Podle Blesku je Nedvědův vztah čerstvý. Na jaře byl ještě s manželkou. Pak si ho ale podmanila rodačka z Lužic u Hodonína, kde vychodila stavební průmyslovku. Tak uvidíme, zda je to jen dočasné poblouznění, nebo Pavel manželku ze života vyškrtne zcela.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy