Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

3 soutěžící SuperStar, jejichž krása je odzbrojující: Smyslná Júlia, divoká Adéla a bobík Klára

3 soutěžící SuperStar, jejichž krása je odzbrojující: Smyslná Júlia, divoká Adéla a bobík Klára
Zdroj: archiv
+ Dalších 17 fotografií
superstar
SuperStar 2020 je v plném proudu a zatím to vypadá, že pánské publikum má o zábavu postaráno. V letošní sérii se sešly nejenom nadané, ale také krásné zpěvačky, což v minulosti pravidlem rozhodně nebylo. Letos mají ale diváci jasno. Mezi nejpůvabnější slečny tohoto ročníku patří jednoznačně Adéla Krejdlová, Klára Berisha a Júlia Kramárová.

Letošní SuperStar je pěkná divočina a na všechny soutěžící je pohlíženo mnohem přísněji než v předešlých sériích. Už nestačí jenom perfektní hlas. Potenciální favorit SuperStar musí dobře vypadat a mít pořádné charisma, protože jinak v hudební branži zkrátka neobstojí, což minulé řady jasně ukázaly.

Zatím to vypadá, že dámská část soutěžících je mnohem silnější než ta mužská, a to po všech směrech. Mezi největší favoritky patří devatenáctiletá Adéla Krejdlová, která vysloveně vyniká. Hudební kariéra Adély započala dávno před SuperStar a v současné době má půvabná hnědovláska na kontě několik autorských písní, srší nepřebernou energií a publikum ji miluje.

Jenomže Adéla není jediná a na paty jí slušně šlape Klára Berisha a Júlia Kramárová. Júlia má navíc zkušenost z německé verze SuperStar, kde se dostala až do TOP 40 nejlepších zpěváků. Nebylo to sice finále, ale co nevyšlo v Německu, může vyjít v Česku.

Júlia je nádherná dívka a porota je prakticky pokaždé z jejího vystoupení zcela unesená. Podobně na tom je i Klára Berisha, která sice podle lidí potřebuje přidat, ale kouká se na ni moc dobře. V galerii se můžete podívat na žhavé snímky této sexy trojice.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy