Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Babička z Gilmorek se do důchodu ještě nechystá: Kelly Bishop vypadá na svůj věk skvěle

Babička z Gilmorek se do důchodu ještě nechystá: Kelly Bishop vypadá na svůj věk skvěle
Zdroj: Photo © Netflix
+ Další fotografie
NAROZENINY
Co vám říká jméno Kelly Bishop? A co takto Emily Gilmore?! Tato dáma, která se proslavila díky své roli v úspěšném seriálu Gilmorova děvčata, v neděli slaví své 77. narozeniny. Na svůj věk ale rozhodně nevypadá. Není se však čemu divit, stále se totiž udržuje v parádní kondici.

K herectví se dostala ve třiadvaceti letech, kdy se začala objevovat v muzikálech na Broadwayi. Velký úspěch zaznamenala díky roli sexy dívky v A Chorus Line, za což získala několik prestižních ocenění včetně ceny Tony.

Kelly Bishop jako Emily Gilmore

Divadelní prkna však po čase opustila a vydala se bojovat o svou hereckou budoucnost do Los Angeles. Její plán vyšel a Kelly Bishop se tak začala objevovat jak ve filmech, tak i v seriálech.

K popularitě ji vystřelila role matky a babičky Emily Gilmore v oblíbeném seriálu Gilmorova děvčata. Její seriálovou dcerou byla Lorelai, kterou ztvárnila Lauren Graham a s níž si užila své. Emily však vždy byla pyšná na svou vnučku Rory, kterou v seriálu ztvárnila Alexis Bledel. První klapka oblíbeného seriálu padla už před jednadvaceti lety a na televizních obrazovkách běžel až do roku 2007.

Kelly Bishop v návratu Gilmorek

Poté, co skončila éra Gilmorek, se Kelly Bishop objevila ve dvou dílech kriminálky Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti. Pak ji diváci mohli sledovat v seriálu Bunheads, kde si zahrála jednu z hlavních postav.

Ve filmu si naposledy zahrála v roce 2014, kdy se objevila ve snímku Saint Janet. V roce 2016 pak Netflix vysílal pokračování Gilmorek pod názvem Gilmorova děvčata: Rok v životě, kde si tak znovu zahrála po boku svých oblíbených kolegů.

V osobním životě je Kelly Bishop podruhé vdaná. Jejím prvním manželem byl Peter Miller a v roce 1981 se po jejím boku u oltáře objevil Lee Leonard, se kterým společně žije v New Jersey. Kelly je taky velkou milovnicí zvířat, zahradničení a turistiky. Ve volném čase se věnuje pilates či aerobiku a i ve svém věku se neustále udržuje ve skvělé formě.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy