Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Dcera Lucie Zedníčkové (52) vyrostla do krásy: Amelie (16) má už i chlapa

Amelie Pokorná Zedníčková vyrostla do krásy, má už chlapa
Zdroj: Profimedia, Foto Amelie Pokorná
+ Další 2 fotografie
Mladá láska

Mladá seriálová herečka Amelie Pokorná Zedníčková roste do krásy. Šestnáctiletá Amelie slavných rodičů se také pochlubila svým partnerem Sebastianem a jak je vidět, páreček jen září štěstím!

Amelie Pokorná vyrostla do krásy a má chlapa

Amelie Pokorná Zedníčková (16), dcera herečky Lucie Zedníčkové (52) a dramaturga Vítka Pokorného (55), roste do krásy. Šestnáctiletá seriálová herečka si navíc našla přítele, se kterým se pochlubila i na svých sociálních sítích. Za tohohle fešáka se stydět rozhodně nemusí!

"Jen přátelé jsme byli příliš dlouhou dobu, pardon, že sdílím lásku, ale nemůžu si pomoct," napsala na Instagram pod snímek z dovolené, na které se svým Sebastianem si užívají romantiku v bazénu. Její milý se ale herectvím neživí, studuje lékařskou fakultu. S Amelií se seznámili už kdysi ve škole a mladá herečka nestačí zářit štěstím.



Kdo je Amelie Pokorná

Amelii znáte ze seriálu Sestřičky nebo z Pojišťovny štěstí. Kromě toho si zahrála v pohádce V peřině či seriálu Krejzovi. Nově se Amelie divákům představí i v novém seriálu z vojenského prostředí s názvem 1. mise. Kromě hraní jí úspěch přinesl i sport: roku 2018 se stala mistryní světa v moderním tanci.

Otcem Amelie je Vítek Pokorný, český dramaturg, producent, režisér, scénárista a spolumajitel firmy Joy Department. Matka Lucie Zedníčková se kromě herectví živí také moderováním a s bývalým manželem Vítkem má kromě dcery Amelie ještě syna Mikuláše. Lucie je adoptivní dcerou herce Pavla Zedníčka (71).

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy