Helena Baker |
Vztahuje se k |
Podzimní soutěž - pojďte vařit s námi recepty na zahřátí15.července » Šárčina "škola" vaření Podzimní soutěž o titanový nůž bude opravdu pěkně nabroušená. Léto je nenávratně pryč a pomalu nastává čas dlouhých večerů. Naší pozornosti neujde nic, co nás zahřeje. Na čaj s rumem letos... Amur či kapr na dva způsoby, lehký bramborový salát a remuláda s pažitkou - (ne)tradiční Štědrý večer..18.prosince » Blog Pepato.eu Jsou tu Vánoce se Štědrým dnem, který už ťuká na dveře! Také rádi ctíte tradice a plánujete štědrovečerní tabuli s rybí polévkou a smaženým kaprem s bramborovým salátem ? Co se takhle malinko, jen nepatrně odchýlit, a vánoční menu trošku modifikovat… Hovězí roštěná Esterházy a bramborové nočky..18.listopadu » Blog Pepato.eu Nízký hovězí roštěnec, neboli po staru „šůs“ je maso jako stvořené pro dušení ve formě plátků. Díky rovným vláknům ho zvládne naporcovat i úplný začátečník, a při troše trpělivosti a dobrém receptu je skvělý výsledek téměř vždy zaručen – žádný milov… Salát Waldorf – dary podzimu na jednom talíři..18.listopadu » Blog Pepato.eu Pokud bych udělal anketu „Co vy a celerový salát?“, věřím, že by dopadla asi takto: Čtvrtina oslovených by odvětila „Mňam!“, další čtvrtina „Fuj!“, a polovina nejspíše „Já celer moc nemusím, ale ochutnám.“. Ano, celer patří díky své výrazné chuti, s… |
|