Severin Eder |
Vztahuje se k |
Burger bez zabíjení? Umělé maso má rizika, alternativ je víc, říká expert8.srpna » Deník.cz Nové trendy přinášejí do Česka alternativní potraviny, které mohou v budoucnu nahradit v jídelníčku tradiční maso. Ředitel Svazu zpracovatelů masa Radek Slanec však kritizuje, že v současnosti chybí větší diskuze třeba k etickým otázkám ohledně výro… Mořské plody se dočkají alternativy z mikrořas15.července » Foodnet Mořské plody se dočkají alternativy z mikrořas10.července » Gate2Biotech Ryby a mořské plody jsou ve světě stále populárnější. Příkladem může být i ryze vnitrozemské Švýcarsko, kde během posledních 25 let vzrostla spotřeba těchto komodit o 60 procent a dosáhla 75 tisíc tun za rok. Intenzivní spotřeba ryb a mořských plodů… |
|