Václav Forman |
Vztahuje se k |
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman5.prosince » ČRo Olomouc Na otázku, co je to tradiční česká vánoční kuchyně, by se určitě sešlo mnoho odpovědí. Je to rybí polévka, smažený kapr a majonézový salát? A proč ne hrachovka, houbovka... Nebojme se změn v tradičních jídlech, radí před Vánocemi kuchař Václav Forman16.prosince » ČRo Olomouc Štědrovečerní menu můžeme udělat jinak, než v předchozích letech. Připravit třeba odlehčený bramborový salát a k němu rybu na bylinkách - na rozmarýnu, šalvěji nebo na pestu, kterým ji potřeme. „Ryby se ale dají taky péct, grilovat a dělat v papilot… Nebojme se změn v tradičních jídlech, radí před Vánocemi kuchař Václav Forman12.prosince » ČRo Olomouc Štědrovečerní menu můžeme udělat jinak, než v předchozích letech. Připravit třeba odlehčený bramborový salát a k němu rybu na bylinkách - na rozmarýnu, šalvěji nebo na pestu, kterým ji potřeme. „Ryby se ale dají taky péct, grilovat a dělat v papilot… Nebojme se změn v tradičních jídlech, radí před Vánocemi kuchař Václav Forman8.prosince » ČRo Olomouc Štědrovečerní menu můžeme udělat jinak, než v předchozích letech. Připravit třeba odlehčený bramborový salát a k němu rybu na bylinkách - na rozmarýnu, šalvěji nebo na pestu, kterým ji potřeme. „Ryby se ale dají taky péct, grilovat a dělat v papilot… Nebojme se změn v tradičních jídlech, radí před Vánocemi kuchař Václav Forman1.prosince » ČRo Olomouc Štědrovečerní menu můžeme udělat jinak, než v předchozích letech. Připravit třeba odlehčený bramborový salát a k němu rybu na bylinkách - na rozmarýnu, šalvěji nebo na pestu, kterým ji potřeme. „Ryby se ale dají taky péct, grilovat a dělat v papilot… |
|