|
Vztahuje se k |
Lékaři uvedli potravinu na prevenci vzniku infarktu3.února » Sputnik Česká republika Unikátní aminokyseliny obsažené v tvarohu snižují riziko vývoje onemocnění oběhové soustavy a vzniku infarktu. V pořadu televize Rossija 1 o tom promluvil doktor lékařských věd, dietolog Michail Ginzburg a lékař rehabilitolog Sergej Agapkin. Jíst či nejíst na noc? Toť otázka. Dietolog prozradil, jak to s večeří doopravdy funguje15.ledna » Sputnik Česká republika Jíst na noc je škodlivé, ale na druhé straně není dobré usínat s prázdným žaludkem. Jak najít tu správnou míru vysvětlil Sputniku lékař a dietolog Michail Ginzburg. Dietoložka prozradila nejškodlivější jídlo, které si můžete dát ke snídani1.ledna » Sputnik Česká republika Jedním z nejhorších jídel ke snídani jsou sladké vločky. Pravidelná konzumace této potraviny po ránu provokuje procesy stárnutí, varovala dietoložka Courtney D'Angelo. Jak v zimě doplnit nedostatek vitamínu D? Odpovídá odborník26.prosince » Sputnik Česká republika Lékař a dietolog Michail Ginzburg prozradil, jak se dá v zimě doplnit deficit vitamínu D v organismu. Potraviny, které urychlují stárnutí organismu. Pokud nechcete mít tělo seniora, nejezte tato jídla, varuje dietolog24.listopadu » AAzdraví Nezdravý životní styl se může projevit v různých rovinách. Pochopitelně škodí jednotlivým orgánům, které může dostat do vážných problémů. Kromě toho ale přispívá také k… Dietolog prozradil, které potraviny urychlují stárnutí organismu. Budete se jim vyhýbat?6.listopadu » Sputnik Česká republika Nadměrná konzumace smažených jídel, cukru, rychlých sacharidů, červeného masa a olejů bohatých na omega-6 vede k urychlení procesu stárnutí těla. V jednom z rozhovorů to oznámil odborník na výživu, ředitel Výzkumného ústavu dietetiky a dietoterapie … Odborník na výživu upozornil na produkt, který zabíjí lidský mozek21.října » Sputnik Česká republika Nadměrná konzumace cukru v potravinách může vést k zánětlivým procesům v mozku a problémům s pamětí, řekl odborník na výživu Michail Ginzburg pro televizní kanál Zvezda. Dietolog vyjmenoval potraviny snižující hladinu cukru v krvi13.října » Sputnik Česká republika Dietolog Michail Ginzburg dnes vyjmenoval potraviny, které napomáhají snižování úrovně cukru v krvi a držet ji následně v mezích normy. Lékař uvedl podzimní plod, který brání vývoji rakoviny2.října » Sputnik Česká republika Tykev obsahuje látku, která brání vrůstání cév do zárodků nádorů. Promluvil o tom ve vysílání televizní stanice Rossija 1 doktor lékařských věd, lékař dietolog Michail Ginzburg. Odborníci na výživu vysvětlili, které potraviny pomáhají zvyšovat imunitu12.července » Sputnik Česká republika Dietoložka a členka Národní asociace odborníků na výživu Marina Makišová doporučuje, abychom během pandemie koronaviru posilovali imunitu tím, že zařadíme do svého jídelníčku ryby, vejce a drůbeží maso. Hovořila o tom v interview pro URA.RU v neděli… Lékaři uvedli potravinu, která brání vzniku krevních sraženin9.července » Sputnik Česká republika Ruští lékaři Sergej Agapkin a Michail Ginzburg ve vysílání televizní stanice Rossija 1 promluvili o tom, jak může konzumace ryb snížit nebezpečí vzniku krevních sraženin a prodloužit život. Dietolog promluvil o nebezpečí čaje s cukrem nalačno11.května » Sputnik Česká republika Které nápoje a proč není dobře konzumovat nalačno, vysvětlil v rozhovoru pro Sputnik doktor lékařských věd, dietolog Michail Ginzburg. |
|