15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Michail Ginzburg

Vztahuje se k

Lékaři uvedli potravinu na prevenci vzniku infarktu

Unikátní aminokyseliny obsažené v tvarohu snižují riziko vývoje onemocnění oběhové soustavy a vzniku infarktu. V pořadu televize Rossija 1 o tom promluvil doktor lékařských věd, dietolog Michail Ginzburg a lékař rehabilitolog Sergej Agapkin.

Jíst či nejíst na noc? Toť otázka. Dietolog prozradil, jak to s večeří doopravdy funguje

Jíst na noc je škodlivé, ale na druhé straně není dobré usínat s prázdným žaludkem. Jak najít tu správnou míru vysvětlil Sputniku lékař a dietolog Michail Ginzburg.

Dietoložka prozradila nejškodlivější jídlo, které si můžete dát ke snídani

Jedním z nejhorších jídel ke snídani jsou sladké vločky. Pravidelná konzumace této potraviny po ránu provokuje procesy stárnutí, varovala dietoložka Courtney D'Angelo.

Jak v zimě doplnit nedostatek vitamínu D? Odpovídá odborník

Lékař a dietolog Michail Ginzburg prozradil, jak se dá v zimě doplnit deficit vitamínu D v organismu.

Potraviny, které urychlují stárnutí organismu. Pokud nechcete mít tělo seniora, nejezte tato jídla, varuje dietolog

24.listopadu » AAzdraví
Nezdravý životní styl se může projevit v různých rovinách. Pochopitelně škodí jednotlivým orgánům, které může dostat do vážných problémů. Kromě toho ale přispívá také k…

Dietolog prozradil, které potraviny urychlují stárnutí organismu. Budete se jim vyhýbat?

Nadměrná konzumace smažených jídel, cukru, rychlých sacharidů, červeného masa a olejů bohatých na omega-6 vede k urychlení procesu stárnutí těla. V jednom z rozhovorů to oznámil odborník na výživu, ředitel Výzkumného ústavu dietetiky a dietoterapie …

Odborník na výživu upozornil na produkt, který zabíjí lidský mozek

Nadměrná konzumace cukru v potravinách může vést k zánětlivým procesům v mozku a problémům s pamětí, řekl odborník na výživu Michail Ginzburg pro televizní kanál Zvezda.

Dietolog vyjmenoval potraviny snižující hladinu cukru v krvi

Dietolog Michail Ginzburg dnes vyjmenoval potraviny, které napomáhají snižování úrovně cukru v krvi a držet ji následně v mezích normy.

Lékař uvedl podzimní plod, který brání vývoji rakoviny

Tykev obsahuje látku, která brání vrůstání cév do zárodků nádorů. Promluvil o tom ve vysílání televizní stanice Rossija 1 doktor lékařských věd, lékař dietolog Michail Ginzburg.

Odborníci na výživu vysvětlili, které potraviny pomáhají zvyšovat imunitu

Dietoložka a členka Národní asociace odborníků na výživu Marina Makišová doporučuje, abychom během pandemie koronaviru posilovali imunitu tím, že zařadíme do svého jídelníčku ryby, vejce a drůbeží maso. Hovořila o tom v interview pro URA.RU v neděli…

Lékaři uvedli potravinu, která brání vzniku krevních sraženin

Ruští lékaři Sergej Agapkin a Michail Ginzburg ve vysílání televizní stanice Rossija 1 promluvili o tom, jak může konzumace ryb snížit nebezpečí vzniku krevních sraženin a prodloužit život.

Dietolog promluvil o nebezpečí čaje s cukrem nalačno

Které nápoje a proč není dobře konzumovat nalačno, vysvětlil v rozhovoru pro Sputnik doktor lékařských věd, dietolog Michail Ginzburg.

Tato informační stránka o Michail Ginzburg zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Michail Ginzburg" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2025 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes