15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Barbora Karásková

Vztahuje se k

Minerální vody ve zdravém jídelníčku: Druhy, doporučené množství, jejich role při hubnutí a rizika

Všichni tak nějak tušíme, že pitný režim je pro správné fungování těla zásadní. A dobře víme i to, že během dne a dokonce i v noci ztrácíme značné množství vody, kterou je potřeba pravidelně doplňovat. Ale upřímně, kdy jste se naposledy opravdu zamy…

Berberin na hubnutí: Výsledky podle praxe a aktuálních studií

11.června » bezHladoveni.cz
Také máte pocit, že se neustále objevují nové doplňky stravy, které slibují rychlé hubnutí nebo detoxikaci? V poslední době se do popředí zájmu dostává berberin, což je přírodní látka, která se stala předmětem zájmu veřejnosti i odborníků na výživu …

Pro maminky, manažery nebo podnikatele: Jak na hubnutí a zdravý jídelníček i v náročném režimu

2.června » bezHladoveni.cz
V dnešní hektické době nám může připadat, že máme snad ještě méně času než naši rodiče v době, kdy nás vychovávali. Současně dostupnost hotových jídel a různých pochutin na každém rohu nebo s rozvozem až do domu, přispívá k tomu, že je velmi snadné …

Těstoviny a hubnutí: Zdravé druhy a recepty podle technoložky potravin

14.května » bezHladoveni.cz
Když se řekne „dieta“, většina lidí si automaticky představí škrtání příloh, tedy pryč s pečivem, rýží, bramborami, tortillami a samozřejmě i těstovinami. Jenže představa, že sacharidy jsou zlo, je nejen zbytečně přísná, ale hlavně chybná. Těstoviny…

Tvaroh a hubnutí: Hodí se do diety a zdravého jídelníčku? Tipy na recepty

7.května » bezHladoveni.cz
Pamatujete si z dětství vůni kynutých knedlíků, Honzových buchet, rýžového nákypu nebo poctivých pomazánek? Ano, většina z nás má tvaroh spojený s dětstvím. Ale tušili jste, že tento na první pohled obyčejný mléčný výrobek může být skvělým pomocníke…

Dochucovadla jako kečup, hořčice a majonéza patří i do zdravého jídelníčku. Jak vybírat?

28.dubna » bezHladoveni.cz
Vzhledem k rostoucímu zájmu o zdravou výživu a hubnutí se stále častěji diskutuje o tom, jak konkrétní potraviny ovlivňují naše zdraví a tělesnou hmotnost. Ať už jste fanoušky grilování, milovníky sendvičů nebo salátů, tak dochucovadla či omáčky jak…

Skyr a hubnutí: Co radí technoložka potravin? Plus tipy na recepty

16.dubna » bezHladoveni.cz
Stále konzumujete ty samé mléčné výrobky dokola? To se stává velmi často, když dochází ke změně jídelníčku například při redukci, jednoduše se upneme na pár potravin, které nám byly doporučeny a ty pravidelně konzumujeme. Jogurty, tvarohy nebo cotta…

Není jogurt jako jogurt. Víte, který je vhodný právě pro vás?

24.března » bezHladoveni.cz
Jogurt není jen tak obyčejná potravina, je to téměř komplexní výrobek, který v sobě skrývá celou řadu výživových benefitů a měl by mít své místo v našem jídelníčku. Na první pohled se může zdát, že jogurt je prostě jogurt a nelze při jeho výběru udě…

Proč a jak zařadit ryby do jídelníčku: Tipy technoložky potravin

12.března » bezHladoveni.cz
Kdy jste naposledy jedli ryby? O Vánocích? Pak je nejvyšší čas to změnit. Víte, co je paradoxní? Neustále hledáme nové superpotraviny, které nám doladí jídelníček do dokonalosti a zajistí nám pevné zdraví, přitom máme přímo pod nosem skutečnou super…

Zakysané mléčné výrobky: Zdraví i hubnutí očima technoložky potravin a recept na domácí kefír

10.února » bezHladoveni.cz
Pokud se snažíte upravit svůj jídelníček tak, aby byl pro vaše tělo co nejvíce přínosný a zároveň podporoval váš cíl, kterým je často redukce tuku, tak doporučuji zařazovat zakysané mléčné výrobky. Jsou prospěšné nejen pro zdravé jedince, ale také p…

Olomoucké tvarůžky: Skvělá volba pro vaši dietu. Výhody, výroba a tipy na recepty

3.února » bezHladoveni.cz
Lidé, kteří se rozhodnou zhubnout nebo zkvalitnit svůj jídelníček, často marně hledají potraviny, které jsou živinově plnohodnotné, bez zbytečných aditiv, chutné a současně mají optimální energetickou hodnotu. To bývá především na začátku této nové …

Technoložka potravin radí: Cukr, nebo umělé sladidlo? Jak vybírat pro zdraví a efektivní hubnutí

13.ledna » bezHladoveni.cz
Cukry a sladidla jsou témata, o kterých slýcháme ve všech možných souvislostech. Ať už jde o výživová doporučení, zdravý životní styl, efektivní hubnutí nebo vliv na náš střevní mikrobiom. Zkrátka cukr a sladidla jsou stále v centru pozornosti. Možn…

Tato informační stránka o Barbora Karásková zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Barbora Karásková" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2025 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes