|
Vztahuje se k |
Minerální vody ve zdravém jídelníčku: Druhy, doporučené množství, jejich role při hubnutí a rizika15:19 » bezHladoveni.cz Všichni tak nějak tušíme, že pitný režim je pro správné fungování těla zásadní. A dobře víme i to, že během dne a dokonce i v noci ztrácíme značné množství vody, kterou je potřeba pravidelně doplňovat. Ale upřímně, kdy jste se naposledy opravdu zamy… Berberin na hubnutí: Výsledky podle praxe a aktuálních studií11.června » bezHladoveni.cz Také máte pocit, že se neustále objevují nové doplňky stravy, které slibují rychlé hubnutí nebo detoxikaci? V poslední době se do popředí zájmu dostává berberin, což je přírodní látka, která se stala předmětem zájmu veřejnosti i odborníků na výživu … Pro maminky, manažery nebo podnikatele: Jak na hubnutí a zdravý jídelníček i v náročném režimu2.června » bezHladoveni.cz V dnešní hektické době nám může připadat, že máme snad ještě méně času než naši rodiče v době, kdy nás vychovávali. Současně dostupnost hotových jídel a různých pochutin na každém rohu nebo s rozvozem až do domu, přispívá k tomu, že je velmi snadné … Těstoviny a hubnutí: Zdravé druhy a recepty podle technoložky potravin14.května » bezHladoveni.cz Když se řekne „dieta“, většina lidí si automaticky představí škrtání příloh, tedy pryč s pečivem, rýží, bramborami, tortillami a samozřejmě i těstovinami. Jenže představa, že sacharidy jsou zlo, je nejen zbytečně přísná, ale hlavně chybná. Těstoviny… Tvaroh a hubnutí: Hodí se do diety a zdravého jídelníčku? Tipy na recepty7.května » bezHladoveni.cz Pamatujete si z dětství vůni kynutých knedlíků, Honzových buchet, rýžového nákypu nebo poctivých pomazánek? Ano, většina z nás má tvaroh spojený s dětstvím. Ale tušili jste, že tento na první pohled obyčejný mléčný výrobek může být skvělým pomocníke… Dochucovadla jako kečup, hořčice a majonéza patří i do zdravého jídelníčku. Jak vybírat?28.dubna » bezHladoveni.cz Vzhledem k rostoucímu zájmu o zdravou výživu a hubnutí se stále častěji diskutuje o tom, jak konkrétní potraviny ovlivňují naše zdraví a tělesnou hmotnost. Ať už jste fanoušky grilování, milovníky sendvičů nebo salátů, tak dochucovadla či omáčky jak… Skyr a hubnutí: Co radí technoložka potravin? Plus tipy na recepty16.dubna » bezHladoveni.cz Stále konzumujete ty samé mléčné výrobky dokola? To se stává velmi často, když dochází ke změně jídelníčku například při redukci, jednoduše se upneme na pár potravin, které nám byly doporučeny a ty pravidelně konzumujeme. Jogurty, tvarohy nebo cotta… Není jogurt jako jogurt. Víte, který je vhodný právě pro vás?24.března » bezHladoveni.cz Jogurt není jen tak obyčejná potravina, je to téměř komplexní výrobek, který v sobě skrývá celou řadu výživových benefitů a měl by mít své místo v našem jídelníčku. Na první pohled se může zdát, že jogurt je prostě jogurt a nelze při jeho výběru udě… Proč a jak zařadit ryby do jídelníčku: Tipy technoložky potravin12.března » bezHladoveni.cz Kdy jste naposledy jedli ryby? O Vánocích? Pak je nejvyšší čas to změnit. Víte, co je paradoxní? Neustále hledáme nové superpotraviny, které nám doladí jídelníček do dokonalosti a zajistí nám pevné zdraví, přitom máme přímo pod nosem skutečnou super… Zakysané mléčné výrobky: Zdraví i hubnutí očima technoložky potravin a recept na domácí kefír10.února » bezHladoveni.cz Pokud se snažíte upravit svůj jídelníček tak, aby byl pro vaše tělo co nejvíce přínosný a zároveň podporoval váš cíl, kterým je často redukce tuku, tak doporučuji zařazovat zakysané mléčné výrobky. Jsou prospěšné nejen pro zdravé jedince, ale také p… Olomoucké tvarůžky: Skvělá volba pro vaši dietu. Výhody, výroba a tipy na recepty3.února » bezHladoveni.cz Lidé, kteří se rozhodnou zhubnout nebo zkvalitnit svůj jídelníček, často marně hledají potraviny, které jsou živinově plnohodnotné, bez zbytečných aditiv, chutné a současně mají optimální energetickou hodnotu. To bývá především na začátku této nové … Technoložka potravin radí: Cukr, nebo umělé sladidlo? Jak vybírat pro zdraví a efektivní hubnutí13.ledna » bezHladoveni.cz Cukry a sladidla jsou témata, o kterých slýcháme ve všech možných souvislostech. Ať už jde o výživová doporučení, zdravý životní styl, efektivní hubnutí nebo vliv na náš střevní mikrobiom. Zkrátka cukr a sladidla jsou stále v centru pozornosti. Možn… |
|