Alena Kolaříková |
Vztahuje se k |
Krémové italské rizoto s houbami vás na podzim zahřeje11.listopadu » Žena-in.cz Italské rizoto s kuřecím masem a houbami je perfektní podzimní jídlo, které vás zahřeje. Perfektní volba pro milovníky italské kuchyně hledající autentický zážitek. Obrácený švestkový koláč s karamelem a skořicí8.listopadu » Žena-in.cz Podzimní koláče můžete upéct z jablek, hrušek nebo švestek. To jsou ty nejlepší suroviny, ze kterých se koláč musí vždycky povést. A když k nim přidáte špetku skořice, máte dokonalý dezert. Snadná a chutná svačinová pomazánka ze salámu4.listopadu » Žena-in.cz Receptů na pomazánky není nikdy dost. Hlavně když je školní rok v plném proudu a vy chystáte denně svačiny dětem nebo sobě do práce. Zkuste naši snadnou pomazánku. Inspirace na nedělní oběd: Hovězí kližka s kořenovou zeleninou1.listopadu » Žena-in.cz Hovězí kližka je vynikající maso, které se hodí na pomalé vaření. Díky obsahu kolagenu a tuku se pomalým vařením uvolní ta nejlepší chuť a výsledkem bude jemné a měkoučké maso plné chuti. Zapečené plátky dýně se slaninou a nivou30.října » Žena-in.cz Dýně je velmi univerzální surovina, kterou lze v slaných receptech kombinovat s mnoha dalšími ingrediencemi. Hodí se k ní třeba ořechy, česnek, šalvěj, slanina nebo různé druhy sýrů. 10 nejlepších podzimních dýňových receptů23.října » Žena-in.cz Dýně patří k podzimu, stejně jako cuketa k prázdninám. Kdo má zahrádku, užívá si krásnou úrodu a pořád přemýšlí, co dobrého by z dýně ještě připravil. Máme pro vás pár skvělých tipů. Křupavé bramboráčky s výbornou masovou směsí21.října » Žena-in.cz Klasické křupavé bramboráky jsou oblíbeným pokrmem, který lze snadno ještě vylepšit. Jak? Máme pro vás pár zajímavých tipů a jeden výborný recept na vyladěnou masovou směs. Jablkový koláč s mandlovou máslovou drobenkou18.října » Žena-in.cz Jablka a podzim. To prostě patří k sobě. Upečte si koláč, který je plný másla, má v sobě kilo jablek a jako, to nejlepší nakonec, křupavou drobenku s mandlemi a máslem. Masový špíz s klobásami a slaninou z horkovzdušné fritézy14.října » Žena-in.cz Používáte horkovzdušnou fritézu? Dokáže ušetřit čas i energii a jídla, která v ní připravíte, jsou rozhodně zdravější než jídla smažená ve vysoké vrstvě tuku. Vyzkoušejte náš snadný špíz. Dýňové mufiny s ořechy a perníkovým kořením11.října » Žena-in.cz Podzimní vaření a pečení se v mnoha rodinách nese ve znamení dýně. Univerzální surovina, kterou můžete použít na sladké i slané vaření, na snídaně, obědy, večeře i dezerty. Vepřová krkovice dušená na lesních houbách9.října » Žena-in.cz Dušení masa s houbami je oblíbenou podzimní úpravou. Pro tento účel je důležité vybrat správné druhy hub, které se dobře kombinují s masem. A samozřejmě taky dobré maso. Výborná vajíčková pomazánka s pečeným celerem8.října » Žena-in.cz Vajíčková pomazánka patří mezi ty nejoblíbenější, u dětí i dospělých. My pro vás dnes máme několik tipů na to, jak "obyčejnou" vajíčkovou pomazánku ozvláštnit a překvapit své strávníky. |
|