|
Vztahuje se k |
VIDEO: Dýňové máslo (bez laktózy)8.října » Jíme Jinak Pomalu začíná být dýní všude plno... Tady je jeden sezónní recept, pokud přemýšlíte, co s nimi vymyslet. Dýňové máslo lze připravit jak ve slané, tak ve sladké podobě. Záleží, na co ho chcete namazat! Cyclocybe aegerita – Polnička topolová4.října » Jíme Jinak V tomto článku bych vám ráda trochu přiblížila tuto vynikající houbu. Používám jí hlavně v zimě a na podzim, i když je to houba, která se v obchodech nalézá celoročně a v přírodě, mimo zimy, také. [KLUB JJ] Žaludeční vředy – příznaky, proč vznikají a co s nimi?29.září » Jíme Jinak Pociťujete po jídle či naopak nalačno ostrou či pálivou bolest v okolí žaludku? Je možné, že se potýkáte s žaludečními vředy. Chcete vědět proč vznikají a jak k nim přistoupit, pokud se objeví? Pojďme si na tento nepříjemný problém blíže posvítit. Jak si užít podzim25.září » Jíme Jinak Nastává temnější část roku, dny se krátí, světla ubývá. Léto skončilo a přichází barevný, ale pro někoho ponurý podzim. Já mám podzim moc ráda, ale někteří lidé ho snáší špatně. Jestli k nim patříte, přečtěte si tento článek a třeba uvidíte nakonec … Bezinkový čaj na posílení imunity11.září » Jíme Jinak Bezinky posilují náš organismus, chrání proti virům a pomáhají při nachlazení, fungují jako přírodní analgetikum proti bolestem nervového původu. Ale hlavně skvěle chutnají a připravují naše tělo na blížící se chladné dny. Kvůli použitému voňavému k… Smetanová omáčka s hříbky a bílými fazolemi (veganská)7.září » Jíme Jinak Pokud máte uvařené velké bílé fazole, po ruce pár čerstvých hříbků a jednu pořádnou cuketu, můžete si během chvilky připravit labužnickou smetanovou omáčku jak z italské restaurace. Ale nebude vás po ní tlačit břicho jako po té klasické. Pokud se jí… [KLUB JJ] Ekzém a strava ve školce (Ivona 39 let, tři děti)3.září » Jíme Jinak Ivona změnila stravu dcery kvůli silnému ekzému. Do 2,5 let byla zvyklá na běžnou konvenční stravu. Jak to vyřešila se školkou? Jak vysvětlila dceři změnu jídelníčku a jak to holčička přijala? Dnes jsou jí 4 roky. Přečtěte si praktickou zkušenost té… [KLUB JJ] Bezlepkové košíčky s “tvarohovo”-borůvkovým krémem4.srpna » Jíme Jinak Máte přebytky borůvek? Připravte si tyto jednoduché krémové košíčky, které jsou bez lepku, cukru i mléka. Příprava je jednoduchá a z těsta na korpus si můžete upéct i křupavé sušenky. [KLUB JJ] Srpen – plakátek na ledničku1.srpna » Jíme Jinak Co v srpnu jíst nejvíc, co méně a co raději vůbec? Čemu se věnovat a na čem pracovat, abychom maximálně využili potenciál, který tento měsíc nabízí? Plakátek s přehledem doporučení pro jídelníček a životní styl v srpnu si můžete vytisknout a dát tře… Sušené bezinky – superfoods i přírodní lék25.července » Jíme Jinak Sušené bezinky jsou bezvadná první pomoc při migréně, nachlazení, silném průjmu, bolestech, zánětech a mnoha dalších potížích. Můžete z nich udělat čaj, kloktadlo nebo je rozmixovat a používat preventivně jako superfoods. Hodí se na dezerty, kaše ne… Fazolová citrónová pomazánka22.července » Jíme Jinak Cholesterol v normě a 5 kg pryč (Jitka, 48 let)17.července » Jíme Jinak Do Jarní očisty jsem se pustila už podruhé – tentokrát s jasným cílem zlepšit zdraví a získat zpět ztracenou energii. Shodila jsem 5 kilo, upravila si cholesterol, cítím se svěží a plná síly. Proměnila se nejen moje strava, ale i náš statek a celkov… |
Barbora Munzarová
- Česká herečka
Josef Klíma
- Spisovatel, novinář, reportér
Grace Kellyová
- Americká herečka a monacká kněžna
|