|
Vztahuje se k |
Skvělé domácí uzené maso: Rozhoduje sůl, česnek a pravidla17.prosince » Naše zahrada Milujete chuť uzeného masa, ale kousky ze supermarketu vám ji moc nepřipomínají? Bohužel se nelze ničemu divit. Většina prefabrikovaných potravin nemá s klasickým uzením vůbec nic... The post Skvělé domácí uzené maso: Rozhoduje sůl, česnek a pravidl… Za pár peněz spousty hub. Vyzkoušeli jsme sadbu šiitake14.prosince » Náš dům Milujete houby a nedokážete si bez nich představit život ani v zimě? Jasně, není se čemu divit. Právě proto se vyplatí si nějaké ty houby vypěstovat... The post Za pár peněz spousty hub. Vyzkoušeli jsme sadbu šiitake first appeared on Náš dům . Fermentovaná zelenina: Výroba vitamínové bomby trvá chvilku14.prosince » Naše zahrada Když se řekne fermentovaná zelenina, mnohým z nás se vybaví sklenice koupené v supermarketu nebo na různých trzích. Jasně, fermentovanou zeleninu dnes mají skoro všude. Vyhazovat za... The post Fermentovaná zelenina: Výroba vitamínové bomby trvá chv… Rychlá delikatesa: Květák na mozeček s vařenými bramborami11.prosince » Naše zahrada Dali byste si něco dobrého k jídlu a nehodláte se s přípravou pokrmu nějak výrazně zdržovat? Pak určitě není od věci sáhnout po nějakém tradičním receptu. My... The post Rychlá delikatesa: Květák na mozeček s vařenými bramborami first appeared on Na… Hnědé skvrny na banánu vždy neškodí. Většinou jde o znaky zrání9.prosince » Naše zahrada Banán patří mezi tradiční exotické ovoce, bez kterého si pulty supermarketů dnes nedokážeme představit. Doby, kdy se na ně stály fronty, jsou snad již dávno... The post Hnědé skvrny na banánu vždy neškodí. Většinou jde o znaky zrání first appeared o… Kochejte se pohledem. Inverze v Hostýnských vrších čarovala7.prosince » Svět cestovatele Letošní zima je, slušně řečeno, docela šílená. Když se podíváme na teploměr, tak si mnohdy myslíme, že je spíše podzim. Pohledy z okna jsou často také... The post Kochejte se pohledem. Inverze v Hostýnských vrších čarovala first appeared on Svět ces… Jak skladovat uzené maso? Ideální je zamražení ve vakuu3.prosince » Naše zahrada Milujete uzené maso a rádi si dopřejte jeho dokonalou chuť? Jasně, aby také ne. Nyní přichází doba, kdy se udí v plném proudu. Přišla zima a... The post Jak skladovat uzené maso? Ideální je zamražení ve vakuu first appeared on Naše zahrada . Jak na dokonalé domácí utopence: Sázka na zelí je jistota1.prosince » Naše zahrada Dát si skvělého utopence k pivu nebo jen tak rozhodně stojí za to. Tradiční sladkokyselý pokrm je v mnohých restauracích jakousi stálicí. Příprava doma ale není nijak... The post Jak na dokonalé domácí utopence: Sázka na zelí je jistota first appear… Když vznikne bílé bláto. Chyby při výrobě domácích nití27.listopadu » Naše zahrada Vyrobit si doma vlastní nitě, oštiepky nebo jiné tažené sýry rozhodně stojí za to. Ne vždy se to ale podaří, jelikož i domácí výroba sýrů... The post Když vznikne bílé bláto. Chyby při výrobě domácích nití first appeared on Naše zahrada . Jak připravit fermentovanou zeleninu. Jednoduše a rychle23.listopadu » Naše zahrada Dostat do sebe v zimě vitamíny není zrovna dvakrát jednoduché. Mnohá zelenina ze supermarketů za moc nestojí a vlastních zásob už moc nebývá. Samozřejmě je ideální... The post Jak připravit fermentovanou zeleninu. Jednoduše a rychle first appeared o… Domácí nakládání masa na uzení. Jde to i bez rychlosoli20.listopadu » Naše zahrada Začíná zima a také sezona uzení. Tedy u mnohých z nás. Lidé milující tento způsob přípravy masa pochopitelně udí celý rok. My většinou nakládáme maso před... The post Domácí nakládání masa na uzení. Jde to i bez rychlosoli first appeared on Naše zah… Absolutní čistota v interiéru. Kombinace robotického vysavače a mopu19.listopadu » Plné zdraví Že vás úklid nebaví a musíte se do něj nutit? Nebojte se, určitě v tok nejste sami. Toto tvrzení vám ale zcela určitě konkrétní pokoj neuklidí.... The post Absolutní čistota v interiéru. Kombinace robotického vysavače a mopu first appeared on Plné z… |
|