15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Antonín Suchánek

Vztahuje se k

Šampaňské bude stále vzácnější. Hrozny sklízíme rekordně brzy, shodují se vinaři ze Champagne

11.února » CzechCrunch
Novoměstská radnice hostila 4. února festival řemeslných šampaňských La Bouteille de Champagne. Překvapivě se na něm blýskla i vína bez bublin. Článek Šampaňské bude stále vzácnější. Hrozny sklízíme rekordně brzy, shodují se vinaři ze Champagne se n…

Brno vzpomíná na trenéra Cipra. Ve Zbrojovce zažil postup i první ligovou štaci

9.února » iDNES.cz
Uprostřed šatny fotbalistů Zbrojovky na starém stadionu za Lužánkami se tyčil sloup. Františku Ciprovi, který do Brna přišel jako začínající trenér na prahu roku 1989, lezl na nervy. „Mluvil k mančaftu a najednou říká Petru Čermákovi: Sedni si jinam…

Svátek pro milovníky šampaňského. Novoměstská radnice se promění na malou Champagne v centru Prahy

19.ledna » CzechCrunch
Šampaňské, naturální víno, novolunární hody a kousek Vietnamu v Brně. Polovina ledna přináší pravidelný přehled z dění na české gastroscéně. Článek Svátek pro milovníky šampaňského. Novoměstská radnice se promění na malou Champagne v centru Prahy se…

Je libo sklenku bílého ze Švédska? Globální oteplování mění ledovou krajinu na vinařský ráj

2.ledna » CzechCrunch
Sluneční paprsky, které v létě ozařují krajinu 23 hodin denně, vínu prospívají. Ve Švédsku tak v posledních letech vyrůstá jedno vinařství za druhým. Článek Je libo sklenku bílého ze Švédska? Globální oteplování mění ledovou krajinu na vinařský ráj …

Oblíbený vinný bar v centru Prahy oslaví tři roky. Byl to boj o přežití, říká spolumajitel Autentisty

13.října » CzechCrunch
Dva týdny prosté gastronomické inspirace jsou za námi a je tu čerstvá porce novinek, o kterých by měli vědět milovníci vína, ale také bůčku a falafelu. Příspěvek Oblíbený vinný bar v centru Prahy oslaví tři roky. Byl to boj o přežití, říká spolumaji…

Z redakce do kuchyně. Darina Křivánková šéfovala několika časopisům, teď otevřela bistro v Krumlově

7.července » CzechCrunch
Čas dovolených je tady, to ale neznamená, že vás o aktuálním dění na českém gastronomickém rybníčku nebudeme informovat. Příspěvek Z redakce do kuchyně. Darina Křivánková šéfovala několika časopisům, teď otevřela bistro v Krumlově pochází z CzechCru…

Pod Špilberkem se otevřela zahrada ve stylu poutě. Zve na hravé koktejly i jídlo pod širým nebem

23.června » CzechCrunch
Jsou tu pravidelné novinky z české gastroscény. Tentokrát se zaměřujeme na pitný režim, který s rostoucí teplotou nabývá na důležitosti. Příspěvek Pod Špilberkem se otevřela zahrada ve stylu poutě. Zve na hravé koktejly i jídlo pod širým nebem pochá…

Bublinkový battle. Autentista hostil degustační souboj champagne

4.dubna » Forbes
Jak to dopadne, když se v přítmí jednoho baru místo roztáčení desek odšpuntovávají lahve champagne? The post Bublinkový battle. Autentista hostil degustační souboj champagne appeared first on Forbes .

Trochu kávy, trochu vína, navrch koktejl a život je hned hezčí. Kam nás české gastro zaválo tentokrát?

17.března » CzechCrunch
V březnu za kamna nevlezeme, naopak vyrazíme do ulic za něčím báječným k snědku a pití. Jako každých čtrnáct dnů je i nyní co ochutnávat. A nejen v Praze – Do Brna totiž zavál slastný koktejlový vánek, který z jihomoravské metropole dofoukl až do Ha…

Slavné choceňské podniky: Založení cihelny bylo prozíravým krokem

6.ledna » Orlický deník
Po seriálu Z historie choceňských hospod, který připravoval ředitel Orlického muzea v Chocni Michal Hofman, přicházíme s novou tématikou – Slavné choceňské podniky. Tentokrát zavítáme do cihlářského závodu Josefa Kosiny, později cihelny Antonína Suc…

Do pražského Autentisty za autentickým vínem. Vinaři by se neměli odvracet od prapůvodu hroznů, říká jeho majitel

21.prosince » CzechCrunch
Antonín Suchánek se jako spolumajitel vinného baru Autentista rozhodně nezapře. Především proto, že když si za ním přijdete popovídat „na skleničku“, odcházíte mnohem později, než jste měli v plánu. A na to, že zdaleka není pátek, také s mnohem vyšš…

Moravská vína mají svůj význam a je radost je pít. Některým ale chybí rozmanitost, míní znalec Suchánek

29.listopadu » Český rozhlas Plus
Pivo souvisí s prostředím, kde se pije, ale víno je nápoj vznešený. „Víno je kulturní nápoj, protože formovalo naší civilizaci,“ říká znalec Antonín Suchánek.

Tato informační stránka o Antonín Suchánek zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Antonín Suchánek" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes