Jindra Sýkorová |
Vztahuje se k |
Tvarohový koláč bez laktózy11.prosince » Jíme Jinak Pro milovníky i odpůrce tofu! Po přípravě tohoto receptu, pochopíte proč. Pokud neprozradíte, že je tam tofu, nikdo to nepozná. Je to recept sváteční, jednoduchý a opravdu vynikající. To nejlepší z koji v jedné kapsli14.listopadu » Jíme Jinak To nejlepší, co vám může nabídnout Koji - japonská ušlechtilá plíseň, koncentrované do jedné kapsle. Desítky enzymů. Beta-glukany. Kyselina ferulová. Polyaminy. Prebiotika. Postbiotika. A mnoho dalších látek. Kojibakers představují novinku a členové… Podzimní Dolsot Bibimbap14.listopadu » Jíme Jinak Podzimní Dolsot Bibimbap - korejský pokrm plný barev a chutí, který si každý promíchá podle své chuti. S křupavou kůrkou na dně hrnce a lahodnou omáčkou je to skvělá chuťová smršť! [KLUB JJ] Domácí ořechový sýr13.listopadu » Jíme Jinak Domácí ořechový sýr bez laktózy, který zvládne připravit každý! Stačí namočit kešu oříšky, rozmixovat s ostatními ingrediencemi a nechat ztuhnout. Skvělá alternativa klasického sýra pro všechny milovníky rostlinné stravy! Svatomartinské “Huso”-knedlo-zelo9.listopadu » Jíme Jinak Česká sváteční klasika nezklame ani v našem odlehčeném provedení. Huso knedlo zelo podle Jíme Jinak je skutečná lahůdka, na které si určitě pochutnají všichni. Velká výhoda je, že si užijete tradiční chuť, ale nebude vám po jídle těžko. Fialová bašta9.listopadu » Jíme Jinak Zajímá vás, jak si připravit barevnou a zdravou fialovou baštu plnou minerálů, antioxidantů a vitamínů? Vyzkoušejte tento recept a určitě potěšíte nejen oko, ale i vaše chuťové buňky. Podzimní ječmen s dýní1.listopadu » Jíme Jinak Na podzim je krása vařit, všude plno barev, chutí a zeleniny. Stačí použít fantazii, kombinovat a každý den můžeme jíst něco nového. Cajunská polévka27.října » Jíme Jinak Celozrnný ječmen s dýní, azuki a mizunou24.října » Jíme Jinak Ječmen s dýní a fazolemi nabízí výtečnou kombinaci podzimních chutí, která zahřeje a zasytí. Zkuste tento lahodný, výživný pokrm, který je ideální pro chladnější dny. Podzimní rýžová kaše22.října » Jíme Jinak Podzimní rýžová kaše, která vás zasytí a zahřeje. Pokud máte rádi dýni a houby, určitě si pochutnáte. Vyzkoušejte a posuďte sami. Řízky z běločechravky obrovské17.října » Jíme Jinak Tahle houba roste ještě i v říjnu a když se obalí a osmaží, může směle konkurovat kuřecím řízkům. Tahle houba chutná jako hlíva a má antibakteriální a antioxidační účinky. Osvědčené babské rady proti nadýmání4.října » Jíme Jinak Přepadla vás bolest břicha způsobená nadýmáním? Pociťujete nepříjemný tlak a křeče? Tento stav může být velmi obtěžující, ale existují účinné metody, jak si od něj ulevit. Podívejme se společně na několik osvědčených tipů "jako od babičky", které vá… |
|