15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Jindra Sýkorová

Vztahuje se k

Tvarohový koláč bez laktózy

11.prosince » Jíme Jinak
Pro milovníky i odpůrce tofu! Po přípravě tohoto receptu, pochopíte proč. Pokud neprozradíte, že je tam tofu, nikdo to nepozná. Je to recept sváteční, jednoduchý a opravdu vynikající.

To nejlepší z koji v jedné kapsli

14.listopadu » Jíme Jinak
To nejlepší, co vám může nabídnout Koji - japonská ušlechtilá plíseň, koncentrované do jedné kapsle. Desítky enzymů. Beta-glukany. Kyselina ferulová. Polyaminy. Prebiotika. Postbiotika. A mnoho dalších látek. Kojibakers představují novinku a členové…

Podzimní Dolsot Bibimbap

14.listopadu » Jíme Jinak
Podzimní Dolsot Bibimbap - korejský pokrm plný barev a chutí, který si každý promíchá podle své chuti. S křupavou kůrkou na dně hrnce a lahodnou omáčkou je to skvělá chuťová smršť!

[KLUB JJ] Domácí ořechový sýr

13.listopadu » Jíme Jinak
Domácí ořechový sýr bez laktózy, který zvládne připravit každý! Stačí namočit kešu oříšky, rozmixovat s ostatními ingrediencemi a nechat ztuhnout. Skvělá alternativa klasického sýra pro všechny milovníky rostlinné stravy!

Svatomartinské “Huso”-knedlo-zelo

9.listopadu » Jíme Jinak
Česká sváteční klasika nezklame ani v našem odlehčeném provedení. Huso knedlo zelo podle Jíme Jinak je skutečná lahůdka, na které si určitě pochutnají všichni. Velká výhoda je, že si užijete tradiční chuť, ale nebude vám po jídle těžko.

Fialová bašta

9.listopadu » Jíme Jinak
Zajímá vás, jak si připravit barevnou a zdravou fialovou baštu plnou minerálů, antioxidantů a vitamínů? Vyzkoušejte tento recept a určitě potěšíte nejen oko, ale i vaše chuťové buňky.

Podzimní ječmen s dýní

1.listopadu » Jíme Jinak
Na podzim je krása vařit, všude plno barev, chutí a zeleniny. Stačí použít fantazii, kombinovat a každý den můžeme jíst něco nového.

Celozrnný ječmen s dýní, azuki a mizunou

24.října » Jíme Jinak
Ječmen s dýní a fazolemi nabízí výtečnou kombinaci podzimních chutí, která zahřeje a zasytí. Zkuste tento lahodný, výživný pokrm, který je ideální pro chladnější dny.

Podzimní rýžová kaše

22.října » Jíme Jinak
Podzimní rýžová kaše, která vás zasytí a zahřeje. Pokud máte rádi dýni a houby, určitě si pochutnáte. Vyzkoušejte a posuďte sami.

Řízky z běločechravky obrovské

17.října » Jíme Jinak
Tahle houba roste ještě i v říjnu a když se obalí a osmaží, může směle konkurovat kuřecím řízkům. Tahle houba chutná jako hlíva a má antibakteriální a antioxidační účinky.

Osvědčené babské rady proti nadýmání

4.října » Jíme Jinak
Přepadla vás bolest břicha způsobená nadýmáním? Pociťujete nepříjemný tlak a křeče? Tento stav může být velmi obtěžující, ale existují účinné metody, jak si od něj ulevit. Podívejme se společně na několik osvědčených tipů "jako od babičky", které vá…

Tato informační stránka o Jindra Sýkorová zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Jindra Sýkorová" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes