15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Marek Žilka

Vztahuje se k

Mrkvový dort s řeckým jogurtem

20.listopadu » Vím, co jím
Hledáte sladkou dobrotu, kterou si dopřejete bez výčitek? Pak vyzkoušejte tento recept na lahodný mrkvový dort! Potěší vaše chuťové pohárky a zároveň splňuje požadavky na nutričně vyvážený moučník. Kombinace šťavnaté mrkve, křupavých lískových ořech…

Pečená zelenina s batáty a jogurtovým dipem

3.ledna » Vím, co jím
Pečená zelenina je skvělou volbou, jak i v zimě do jídelníčku dostat potřebné množství zeleniny. Navíc je to skvělý způsob, jak zužitkovat všechny zeleninové přebytky z lednice. A o tom, že si určitě pochutnáte, ani nemluvě.

Tagliatelle s dýňovou omáčkou a vepřovou kýtou

25.října » Vím, co jím
Na dnešek připadá Světový den těstovin. A jak jinak ho oslavit než těstovinovým receptem, který se navíc perfektně hodí právě do tohoto ročního období. Hlavní roli v něm totiž kromě těstovin hraje dýně, která je skvělou podzimní surovinou, využiteln…

Mák: Naše superpotravina pro zdraví i chuťové..

7.září » Vím, co jím
Mák není pouze dekorativní prvek na pečivu. Tato malá semínka obsahují řadu živin a látek, které mohou pozitivně ovlivnit naše zdraví. Proč a jak zařadit mák do jídelníčku? Třeba v podobě úžasného jogurtovo-makového koláče.

Celozrnné mrkvánky s tvarohem a povidly

30.srpna » Vím, co jím
Vyzkoušejte náš lahodný a zdravý recept na pečené celozrnné mrkvánky - taštičky, které jsou plněné sladkými povidly a krémovým tvarohem. Tato kombinace zaručuje nejen výjimečnou chuť, ale dodá tělu dávku vlákniny a kvalitních bílkovin. Tyto taštičky…

Nádivkové muffiny se špenátem a houbami

4.dubna » Vím, co jím
Vyzkoušejte tradiční velikonoční nádivku trochu jinak! Její muffinová podoba určitě zaujme a výhodou je, že můžete udělat přesně takové množství, jaké potřebujete, a nejste limitováni velikostí formy.

Velikonoční mazanec zdravěji

31.března » Vím, co jím
Velikonoce bez mazance by nebyly ty správné Velikonoce. Zkuste ho ale letos připravit trochu zdravěji! Přinášíme vám recept na mazanec ze špaldové mouky, který je chuťově k nerozeznání od tradiční receptury. Navíc je nutričně obohacen o vlákninu a p…

Kulajda se zastřeným vejcem

9.září » Vím, co jím
Co domácnost, to trochu jiná receptura pro kulajdu. Dnes si můžete vyzkoušet naši odlehčenou, ale přitom vynikající variantu. Tato polévka nám dodá všechny základní živiny a může tak sloužit jako plnohodnotné jídlo.

Tato informační stránka o Marek Žilka zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Marek Žilka" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes