Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dagmar Patrasová bije na poplach kvůli rozbrojům s dcerou: Jak to vidí Anna Slováčková

Dagmar Patrasová bije na poplach kvůli rozbrojům s dcerou
Zdroj: herminapress.cz
+ Další 3 fotografie
REAKCE

Dagmar Patrasová (65) asi měla v pátek hodně těžké ráno. Hned na začátku pracovního dne zavolala do redakce eXtra.cz s tím, že jí zveřejnění jejích vlastních slov o manželství a Lucii Gelemové (39) má údajně způsobovat rodinné rozbroje a že je z nich zoufalá i její vlastní dcera. Anna Slováčková (26) se však v reakci pro eXtra.cz diví, jak na to její matka vůbec přišla.

Dagmar Patrasová: Dcera je zoufalá

Zpěvačka a herečka Dagmar Patrasová se původně eXtra.cz vyjádřila k tomu, jak odpustila saxofonistovi Felixi Slováčkovi sedmiletou nevěru a že už zase fungují jako manželé.

Hned druhý den ale byla v šoku ze zveřejnění a redaktorovi ho vyčetla. „Mám absolutně v rozkladu rodinu. Moje dcera je strašně zoufalá, strašně ji to poškozuje,“ řekla eXtra.cz, přičemž si redaktora našeho webu předtím zřejmě spletla s řádovým zpovědníkem.

Jenže je tu malý problém: dotyčný článek populární herečka a zpěvačka Anna Slováčková vůbec nikdy neviděla, a tak kvůli němu ani nemohlo dojít k žádným rozkladům rodiny.

Anna Slováčková: Nesmysl

Prosím? Žádný článek jsem neviděla, nečetla, nečtu je už pět let. Bulvární články nečtu o nikom, a už vůbec ne o svojí rodině. Jen mi z toho někdy bylo blbě a akorát jsem se naštvala,“ odmítá teze své matky Slováčková.

„A že by mi vadilo, že útočí na tu paní (exmilenka jejího otce Lucie Gelemová – pozn. red.)? Já s těmi věcmi nechci být nijak veřejně spojovaná. Nic mi do toho není, není to vůbec moje věc. To už není můj život, oni mají svůj. Je mi to prostě jedno,“ říká lakonicky sympatická a skromná Anička.

Takový odstup od hvězdných rodičů je sice asi překvapivý, ale v tomhle případě asi ne zas až tak moc. Však někteří jiní by se možná už hanbou propadli za mnohém méně, než co v posledních sedmi letech Felix Slováček a Dagmar Patrasová veřejně předvedli.

Ne tak ale Anička. Naučila se žít s tím, že její zploditelé nejsou až tak standardní lidé. Sama si asi ani úplně nemyslí, že by jí rodiče vyloženě dělali ostudu. „Ale lidé to stejně neberou, vnímají nás jako celek,“ podotkla.

„Už jsem říkala dřív, že se od této kauzy distancuju, že se k tomu vůbec nechci vyjadřovat. Vážně to není moje věc. Jaké vyjádření bych k tomu měla dávat? Přece s nimi nežiju,“ dodala závěrem na vysvětlenou.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy