Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Tragická nehoda dvou Čechů v Karibiku utnula život plný luxusu: Osudným se Průšovi stal byznys s rychlými jachtami!

Michal Průša: Vlastní půjčovnu lodí a chodí s francouzskou blondýnou
Zdroj: Facebook Isa Seven
+ Další 2 fotografie
nehoda

Děsivá nehoda dvou českých podnikatelů v Karibiku, o které jsme také informovali, přitáhla pozornost k tomu, co v karibském ráji vlastně dělali. Při nehodě zemřel Miroslav Bučkovský (†47) a Michal Průša (47) je v těžkém stavu v nemocnici na ostrově Svatý Martin. Průša na ostrově vlastní půjčovnu lodí a jeho partnerkou je blondýna z Francie. 

Tragická nehoda rychlého člunu, na kterém jeli čeští podnikatelé Miroslav Bučkovský a Michal Průša, odhalila, jak si žije česká podnikatelská smetánka v Karibiku. Bučkovský při nehodě zemřel a Průša je ve vážném stavu v nemocnici, přičemž jeho rodina pořádá finanční sbírku na zaplacení jeho operací, což už stihlo vyvolat vlnu nevole.

Luxusní jachty a prodej potápěčského vybavení

Průša přitom v karibském ráji nestrádal. Na ostrově Svatý Martin, který spadá pod Nizozemsko, vlastní půjčovnu lodí Seven Marine Boat Charters. Tato společnost se specializuje na pronájem člunů i luxusních jachet a pořádá též turistické jízdy.

Kromě toho podle údajů na sociální síti LinkedIn též řídí firmu K3 Waterproof Gear Caribbean, která se představuje jakožto "přední výrobce prémiových outdoorových a cestovních produktů, specializující se na vodotěsné vybavení a příslušenství". Je tedy vidět, že Průša, který vystudoval hotelovou školu v Praze, v Karibiku rychle zúročil své znalosti cestovního ruchu.


Na ostrově Svatý Martin navíc nežije osamocen. Společnost mu dělá blonďatá partnerka, která se na Facebooku představuje jako Isa a podle svých údajů pochází z Francie. Nehoda jejího partnera ji nenechala chladnou, ale sdílí příspěvky odkazující na již zmíněnou sbírku, snažící se vybrat peníze na Průšovu léčbu.



Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy