Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zdeněk Godla perlí: Nejprve odhadoval velikost prsou, potom se pokusil o stojku

+ Dalších 6 fotografií

Herec Zdeněk Godla (47) se objevil jako host v pořadu Můj muž to dokáže. Jeho kamarádka Ha Thanh Špetlíková, se kterou byl na celý večer spojený v páru, mu soutěž pořádně okořenila. Místo jednoho zadání totiž dělal úkoly dva. Dostal výzvu poznat velikost košíčků sedmi z deseti dam, kde se zdálo, že to zvládne levou zadní, u druhého úkolu ve svém živlu rozhodně nebyl. 

Zdeněk Godla si zkusil, jaké je to být opravdovým mužem, co všechno dokáže. Po celou show Můj muž to dokáže tvořil dvojici s herečkou Ha Thanh Špetlíkovou, která ho rozhodně nešetřila. Naplánovala mu dva kuriózní úkoly, které bude herec jak psychicky, tak fyzicky nejspíš ještě dlouho rozdýchávat.

Sražený hřebínek

Když šel do výzvy poznávat velikosti košíčků vybraných dívek, tak se tvářil jako mistr světa. Ve chvíli, kdy měl ovšem předvést svou obratnost u druhého úkolu a udělat stojku, zrudla mu hlava, začal vzdychat a skácel se k zemi.

"Tak na kozenky," pronesl Godla na začátku odhadování dámských vnad a napil se bublinek. Při hádání nad dívkami slintal jak mlsný kocour, dokonce se jedné z nich zeptal, jestli pochází z Prahy.

Druhé zadání bylo vypít deset skleniček šampaňského hlavou dolů. Bohužel Zdeněk je ve stojkách panicem, a tak se při výzvě natolik vyčerpal, že se nedokázal udržet na rukou a své mohutné tělo si podpíral pouze kulatou hlavou. ​S nohama ve vzduchu dokázal vydržet asi pět vteřin, pak se svalil jako pytel brambor, i když mu při výkonu asistoval moderátor Ondřej Urban. Ten mu musel držet nohy, jinak by se Zdeněk do stojky vůbec nedostal. Ještě že si při výkonu nic nezlomil.

Pružná postel

Franta ze seriálu Most! se nedávno naparoval, jakou skvělou postel koupil do své ložnice. K výročí své manželce chtěl udělat radost a novou válendu si pochvaloval na svém Instagramu. "To je kvalitní postel, výborná, vysoká. Matrace výborně pruží, prostě super. Takže manželko moje, tuhle noc si užijeme," uvedl k příspěvku Godla, který by měl vědět, že i při fyzických hrátkách v posteli by chlap měl podat ten nejlepší výkon. Tak snad mu jde cvičení v ložnici lépe než jeho stojky.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy