Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jaké značky luxusního oblečení by rozhodně neměly chybět ve vašem šatníku

Jaké značky luxusního oblečení by rozhodně neměly chybět ve vašem šatníku
Zdroj: Freepik
luxusní móda

Potrpíte si na kvalitním značkovém oblečení? Chcete vypadat trendy a šik na každé příležitosti od rodinné oslavy až po pracovního pohovor? Tak to byste měli zařadit do vašeho šatníku luxusní oblečení nejznámějších světových značek. Oblečení i obuv, které jsou navrhovány světovými oděvními designéry, jsou nevšední, extravagantní, elegantní i velmi pohodlné. Jakého favorita si vyberete? 

Dsquared2

Oblečení od značky Dsquared je nevšední a extravagantní. Nabízí různorodé kolekce od mikiny po luxusní boty nebo pohodlné džíny. Značka vznikla v italském Miláně pod taktovkou dvou kanaďanů Deana a Dana Catenových. Dnes značka vyrábí trendy pánské i dámské značkové oblečení, které se nosí po celém světě včetně celebrit. Jejich kousky nosí třeba Justin Timberlake, Ricky Martin nebo Lenny Kravitz.

Balenciaga

Španělská módní značka Balenciaga má za sebou již více než 100 let působení v módní branži. V průběhu času rostla nejen značka, ale i móda a trendy. Balenciaga se skvěle přizpůsobila poptávce a vytvořila módní kousky, které dokonale kombinují eleganci i pouliční freestyle. Velmi oblíbené jsou Balenciaga mikiny a trička, ale najdete u nich i luxusní boty nebo elegantní lodičky.

Dolce & Gabbana

Značku Dolce & Gabbana proslavil středomořský styl, který si drží dodnes. Značka začala vyrábět dámské značkové oblečení se zaměřením na přenesení minulosti do současnosti. Velký důraz byl kladen na zachování ženskosti. Oblečení mělo vyjadřovat smyslnost, něhu i eleganci.

Philipp Plein

Philipp Plein začal své podnikání ve světě nábytku. Svou kreativitu a zručnost postupně překlopil do oděvního průmyslu. Charakteristikou jeho značkového oblečení jsou lebky. Ty jsou vyobrazeny a skvěle designově zakomponovány do všech módních kouscích od triček po žabky. Značka Philipp Plein se těší velké oblibě u celebrit. Viděli jste už jeho luxusní oblečení na slavných osobnostech jako je Rita Ora, Iggy Azalea nebo Chris Brown?

Christian Louboutin

Značka Christian Louboutin byla zrozena v Paříži. Název nese po svém zakladateli, který byl designérem tělem i duší. Nejznámější a velmi oblíbená je jeho obuv, kterou všechno začalo. Nejdříve se vyráběly dámské boty s vysokými podpatky, poté přidal pánskou obuv a dnes vyrábí také doplňky. Dámská obuv je zdobená stříbrnými doplňky, nápisy i motivy. V těchto botech nikdy nezůstanou ženy nepovšimnuté. Kromě toho, že jeho módní kousky vypadají skvěle, jsou i velmi pohodlné.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy