Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hvězdné páry na premiéře filmu Bastardi: Zamilovaný Kajínek se svou doktorkou nebo Igor Bareš s manželkou

Bastardi a páry na premiéře: Zamilovaný Jiří Kajínek nebo Igor Bareš s manželkou
Zdroj: Herminapress.cz/koláž eXtra.cz
+ Dalších 10 fotografií
Páry

Na premiéru čtvrtého dílu Bastardů dorazilo mnoho slavných celebrit, a zatímco někteří účastníci přišli jednotlivě, řada hvězd vyrazila do kina v doprovodu svých drahých poloviček nebo zkrátka jen přátel. Mezi nimi například Jiří Kajínek s partnerkou, influencer Marek Valášek s přítelkyní Barborou Stříteskou nebo moderátorka Zuzana Bubílková s ředitelem Muže roku Davidem Novotným.

Slavnostní premiéru filmu Bastardi: Reparát si nenechala ujít řada známých osobností. Ty dorazily do Slovanského domu buď jako jednotlivci, nebo ve dvojici. Redakce eXtra.cz byla na místě a zmapovala situaci.

Svou partnerku se na premiéru rozhodl vzít například omilostněný vězeň Jiří Kajínek. Přišel v doprovodu lékařky Magdy Gubové. Dvojice se neustále držela u sebe, rozdávala úsměvy na všechny strany a celkově působili jako spokojený pár.

Zamilovaný pár z Like House

Moderátorka Zuzana Bubílková přišla ve společnosti ředitele Muže roku Davida Novotného. Spolu sice netvoří pár, ale i tak si premiéru oba užili. 

Jako dvě zamilované hrdličky přišla i influencerka Barbora Stříteská s Markem Valáškem. Ti tvoří pár již od natáčení reality show Like House a vypadá to, že se jim stále daří a mají oči jen pro sebe. Se svou láskou dorazil také Igor Bareš. Ten po boku své manželky Antonie jen zářil.

V galerii se podívejte na další celebrity, které si nenechaly premiéru ujít.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy