Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Láska na Petříně: Agáta Hanychová se Soukupem jako z Pomády i zamilovaný Novotný

Na Petřín se prvního máje vydali Jaromír Soukup s Agátou Hanychovou i Ondřej Novotný s Renatou Langmannovou.
Zdroj: Renata Bušková/koláž eXtra.cz
+ Dalších 20 fotografií
první máj

České celebrity se 1. května sešly na pražském Petříně, aby oslavily svátek lásky a představily své drahé polovičky, se kterými trávily zamilovaný den. Ke stejné příležitosti vynesly také své outfity, které se redakce eXtra.cz rozhodla zhodnotit.

Do černobílé a béžových odstínů se sladili modelka Renata Langmannová (36) a Ondřej Novotný (45).​ Ten je kromě moderování Survivoru známý také jako spoluzakladatel a majitel organizace Oktagon MMA. Zamilovanost z páru přímo čišela, což bylo dobře, protože nápaditost jejich modely moc nepobraly.

Ondřejově postavě by slušelo o číslo větší triko, palec nahoru ale dostává za sněhově bílé a čisté tenisky. Renata znovu dokázala, že se oblékat umí – tentokrát kombinací kalhot s širokými nohavicemi a vysokým pasem s krátkou krémovou sportovní bundou.

Kočárek namísto motorky

V postavě Dannyho Zuka z kultovní Pomády se zřejmě zhlédnul Jaromír Soukup (54), když na Petřín dorazil v kožené bundě a slim-fitových džínách se záplatami. Místo rychlé dvoukolové mašiny si však na vrcholek zamilovaných s Agátou dovezli kočárek s malou Rozárkou.

Střídmého vkusu, který jí moc slušel, se tentokrát držela Agáta Hanychová (38). Vlasy sčesané na jednu stranu působily uhlazeným a přírodním dojmem, jako by zrovna rozkvetla. V černých šatech pak předvedla, jak má téměř tři týdny po porodu dokonalou postavu. A s Jaromírem se sladila i křivákem, který ale záhy odložila.

K sobě se velmi měli také herečka Bára Mottlová (36) a její o osm let mladší přítel, finalista Muže roku, David Pleva. Bářiny dlouhé jarní šaty ladily se slaměným kloboukem, které má Bára v oblibě a které jí – jak dobře ví – velmi sluší. V černé dorazil i David, který ale zvolenou jednoduchostí nic nezkazil.

Naopak, upnuté triko dalo vyniknout jeho vypracované muskulatuře na pažích. A že v nich má i sílu, předváděl opakovaně tím, jak často zdvihal svého miláčka do náruče.

Na hrdličky se podívejte v galerii

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy