Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lucie z Výměny manželek: Po propuštění z vězení budu bojovat o děti, říká

+ Dalších 8 fotografií

Lucie Navrátilová se poprvé dostala do povědomí veřejnosti, coby účastnice pořadu TV Nova, Výměna manželek. Tam se předvedla jako případ, který následně začala řešit sociálka. Nyní si blondýnka odpykává ve vězení svůj trest za výhružky a eXtra.cz v rozhovoru přísahala, že se po propuštění polepší. 

Týden za mřížemi

V pátek to bude týden, co Lucie Navrátilová, nechvalně proslulá účastnice reality show Výměna manželek, nastoupila do výkonu trestu, který si odpykává za mřížemi pražské věznice Ruzyně. Osminásobná matka, které byly děti odebrány z péče, si musí odsedět padesát dní za neuhrazení pokuty ve výši pěti tisíc korun, kterou dostala za vyhrožování smrtí.

Navrátilová, která v minulosti dostala přezdívku Špindíra Lucie, je ve vězení vůbec poprvé v životě a v rozhovoru pro eXtra.cz přiznala, že vůbec netuší, co ji čeká. „Jsem hodně nervózní,“ řekla a propukla v pláč. „Každej je jinej a každej říká něco jinýho, prostě kdo tam nebyl, tak neví,“ posteskla si k tomu, že dostala spoustu rad, ale není si jistá, jestli jí k něčemu budou.

Začne jiný život

Až Lucii z kriminálu v červnu propustí, dušuje se, že se rozhodně polepší. „Po propuštění budu rozhodně bojovat o děti a chci začít normální život,“ slibovala blondýnka. „Myslím si, že zkouška vězení mě dost vyléčí,“ dodala odhodlaně Navrátilová, která je pevně rozhodnutá, že už bude sekat latinu. Rozhovor s Lucií najdete ve vloženém videu.

DOPORUČENÉ VIDEO: Rozhovor s Lucií:

Rady, jak za mřížemi přežít, dal Lucii i manžel Michal, který ve vězení strávil mnoho let za vraždu. I když Navrátilová věří, že na ni na svobodě počká, jejich vztah je jako horská dráha. Bývalý trestanec nejde pro ránu daleko. Lucie přidala na sociální síť fotku, u které bylo připsáno: „Vlastní manželku jsi nechal bezdůvodně vyhodit na ulici.“ Doma to zkrátka občas byla Itálie...

Související články

Další články

Nejnovější kauzy