Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nenápadná láska Ondřeje Novotného: S misskou z roku 2006 jsou šťastni téměř 15 let

+ Dalších 8 fotografií

Ondřej Novotný a Renata Langmannová patří mezi nejstabilnější páry českého showbynysu. Své životní ANO si hrdličky řekly před oltářem v roce 2015, a to po sedmi letech vztahu. Dnes společně vychovávají malou dcerku Medu. V rozhovoru pro eXtra.cz prozradili svůj recept na šťastnou lásku a rozpovídali se o tom, jak zvládají odloučení kvůli pracovním příležitostem. Dovolil by si Ondřej, jakožto moderátor Survivoru, účastnit se této drsné reality show? 

Šéf Oktagonu a moderátor reality show Survivor, Ondřej Novotný, je téměř patnáct let šťastně ženatý. Společně s nádhernou Renatou Langmannovou, která se v roce 2006 stala vítězkou soutěže krásy Česká Miss, dnes patří mezi nejstabilnější páry českého showbyznysu. Na tom nic nemění ani náročné pracovní vytížení nebo časté odloučení.

Hrdličky jsme zastihly při příležitosti oslavy 1. máje, a to na Petříně, kde se konala akce „Bohémská oslava lásky“. Tu uspořádal pivovar Krušovice při příležitosti uvedení novinky „Bohém“.

Recept na spokojený vztah

Při té příležitosti dvojice poskytla rozhovor redakci eXtra.cz, ve kterém se oba rozpovídali právě (a nejen) o receptu na šťastný vztah. „Každý ráno mám skleničku s léky, tu do sebe vykopnu a máme spokojený život,“ prohlásil s humorem sobě vlastním Ondřej.

„Jsem velmi tolerantní, umožňuji mu dělat všechny projekty. Myslím si, že v tom tkví ten klíč k pohodové lásce a vztahu. Umožnit tomu člověku dělat, co má rád, co ho baví a nesnažíte se ho držet doma,“ dodala Renata.

Časté odloučení

Především Ondřej kvůli pracovním povinnostem často cestuje do zahraničí. Jak zvládají časté odloučení? „Zrovna v Survivoru jsme byli 2 měsíce společně. Ale obecně jsem zastáncem toho, že každé odloučení je super, když je tam potom to shledání teda. Člověk se má na co těšit, může si uvědomit, že mu ten druhý člověk chybí,“ vysvětluje Ondra.

I Renata potvrzuje, že odloučení může vztahu paradoxně pomoct. O to více si potom chvilky bez sebe náramně vynahrazují. V rozhovoru, který si můžete přehrát v náhledovém videu, se dvojice rozpovídala o samotném Survivoru, ale i plánech na léto.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy