Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vražda dítěte v Mostě: Policie zadržela dva podezřelé

Vražda dítěte v Mostě: Policie zadržela dva podezřelé
Zdroj: Profimedia
Tregédie

Mostečtí kriminalisté od dnešního podvečera prošetřují úmrtí dítěte. V souvislosti s případem byly zadrženy dvě podezřelé osoby, jak uvedla Policie ČR na Twitteru. Okolnosti úmrtí jsou stále předmětem šetření a vzhledem k citlivosti případu nechtějí policisté ani záchranáři uvést další podrobnosti. 

Most dnes zasáhla tragická zpráva. Policisté od dnešního podvečera prověřují úmrtí dítěte v Rozmarýnové ulici - to zemřelo za zatím nevyjasněných okolností. "Prověřujeme úmrtí dítěte v ulici Rozmarýnová v Mostě. V této souvislosti jsme zadrželi dvě osoby. Okolnosti úmrtí jsou předmětem šetření kriminalistů," informovala Policie ČR na twitteru.

Víc informací ale zatím k případu není. "Můžeme potvrdit, že jsme okolo 18. hodiny zasahovali v Mostě v Rozmarýnové ulici u nezletilé osoby," sdělil mluvčí ústeckých záchranářů Prokop Voleník. Kriminalisté i záchranáři vzhledem k citlivosti případu a probíhajícímu vyšetřování nechtějí uvést další podrobnosti.

Podle informací tn.nova.cz. se tragédie měla odehrát poblíž 14. Základní školy, která se nachází uprostřed jednoho z mosteckých sídlišť.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy