Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kate Middleton ozdobou svatby jordánského prince: Ve zlaté róbě se šperkem po Dianě vypadala úchvatně

Kate Middleton si zřejmě ustálila vkus.
Zdroj: Profimedia
+ Další 2 fotografie
šaty

Princezna z Walesu Kate Middleton (41) uchvátila svými šaty, které si vzala na svatbu jordánského prince Husseina. Podobný model už přitom na sobě měla na premiéře Jamese Bonda: Není čas zemřít. A nejen to. Stejný střih šatů oblékla i v roce 2021 na Royal Variety Performance, akorát v zelené barvě. Informoval o tom zahraniční web PageSix.

Manželka vévody z Cambridge Kate Middleton si zřejmě ustálila svůj osobitý střih šatů, podle kterého jsou šité její krásné modely. Už po několikáté totiž na veřejnosti vynesla dost podobné šaty.

Stejný střih

Ku příležitosti svatby korunního prince Husseina a Rajwy Al Saif z Jordánska si princezna z Walesu tentokrát vzala róbu posetou flitry z růžového zlata s významnými královskými klenoty. Hodně se podobaly šatům, které si Kate vzala na premiéru filmu Jamese Bonda: Není čas zemřít. Střihem jsou téměř totožné. Jedny takové si oblékla i v roce 2021 na Royal Variety Performance. Opět stejný střih, ale jiná barva. Tyto byly lahvově zelené a také poseté třpytícími se kamínky. Fotky ze svatby sdílela na svém Instagramu.

K modelu dokonce poprvé vynesla náušnice Greville, které obdržela od Alžběty II., ta je dostala zase od své královny matky jako svatební dar v roce 1949, jak uvedl web PageSix. K modelu zakomponovala diamantový diadém princezny Diany. Middleton si také vzala modrou šerpu a odznak maltézského kříže, který obdržela jako dáma Královského viktoriánského řádu. Nezapomněla ani na žlutou stuhu označující Řád královské rodiny.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy