Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

První slova Aleny Šeredové po svatbě s miliardářem: České víno a české prstýnky, říká

+ Dalších 8 fotografií

S létem se pojí hodně svatebních obřadů. Jeden takový nedávno zažila modelka Alena Šeredová (45), která řekla ANO už podruhé. A to italskému dědici automobilky Fiat, Alessandru Nasimu (49). Pár střípků přidala na své sociální sítě, z kterých šlo jasně poznat, že svatba proběhla v Itálii. Nyní se herečka vrátila zpět do Čech a v pořadu Showtime promluvila o průběhu slavnostní akce. 

Další svatba Aleny Šeredové byla pro všechny mírným šokem. Bývalá modelka se totiž o plánovaném obřadu veřejně nezmínila. Pouze prostřednictvím svých sociálních sítích, kam přidala fotky a videa už z proběhlé svatby.

Brala si dědice automobilky Fiat, Alessandra Nasiho, a obřad se konal na Sicílii v městečku Noto. Slavnostní událost trvala celý víkend, jak nyní Šeredová popsala v pořadu Showtime. „My jsme si tedy užili i den předem, kde jsem řekla, že nebudeme dělat žádnou večeři, že si uděláme takový lehký aperitiv. Chtěla jsem si jít lehnout brzo, aby mi to slušelo, takže jsem šla spát v jednu,“ směje se Alena.

Na svatbě nechybělo české víno

„Užili jsme si to dva dny za sebou, takže to byl krásný víkend,“ řekla. A protože je pár českého a italského původu, tak na svatbě v Itálii měli i české věci. „Tak třeba máme české prstýnky od české firmy. A pak jsme měli, tomu se smál nejvíc můj kamarád kadeřník Martin, na svatbě české bílé víno. A říkal mi: Si děláš srandu, ty táhneš do Itálie české víno? A já na to, že ano, protože je potřeba mít jedno červené italské víno a jedno bílé české,“ dodala na závěr Alena.

A že i ty dva dny musely být náročné. Nevěsta totiž vystřídala hned tři outfity. „Nejdříve na sobě měla sněhově bílé šaty s motivy květin, balónovými rukávy a rozparkem. K nim si vzala bílé psaníčko s nápisem Wifey (manželka, pozn. red.). Na obřad si pak Alena oblékla romantické květinové šaty se spadlými rameny v růžovoučké barvě,“ prozradil kadeřník Martin Tyl pro web Proženy.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy