Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Rvačka před kamerami eXtra: Zápasníci z RedFace se napadli a servali se jak koně

+ Dalších 7 fotografií

Galavečer RedFace bude plný vyhrocených zápasů, nejeden podcast, který se zatím konal, byl plný předčasných soubojů. Ani tento se nelišil a byl plný úderů pěstmi a odhazování stolů. Redakce eXtra.cz byla dokonce přímo svědkem rvačky mezi účastníky, Tomášem Cinou a Leonardem Vandamem. 

Nenávist mezi účastníky galavečeru RedFace se dá doslova krájet. Během natáčení podcastu RedFace to Face si soupeři několikrát vyměnili rány pěstí, a dokonce odhazovali mnohokrát i stoly. Redakce eXtra.cz vedla rozhovor s Tomášem Cinou alias B.I.G.em a v jeho průběhu ho jeho soupeř Leonardo Vandam napadl.

Zápasníci právě touto situací odstartovali osobní konflikt. B.I.G dával rozhovor pro redakci a Leonardo do něj začal strkat. "Říká hlouposti, neříkej hlouposti," řekl Leonardo při postrkování Ciny. Poté se oba utrhli a začali si rozdávat rány pěstmi. K tomuto incidentu Leonardo pouze řekl: "Já ho už začínám pomalu nenávidět."

Leonardo poté ještě dodal, že necítí bolest, chtěl tím tak shodit sílu svého soupeře. Cina byl situací zaskočený a rozhodl se, že do zápasu půjde ještě s větší agresí. A celý zkrat vzal jako stres, který působí na protivníka, jelikož podle jeho slov je Leonardo psychicky labilní.

Nebyl to však první spor, při živém vysílání oba účastníci odhodili stůl a začali se opět mlátit. Předcházela tomu debata ze strany Leonarda, který opakoval, že má Cina ze zápasu strach. Ten se mu ale vysmál a shodil na protivníka stůl.

Marek a Frolík

Jedna z dvojic, která se proti sobě také postaví v kleci, je Michal Frolík a Filip Marek, kteří si moc slov nevyměnili a bylo evidentní, že si ani nemají co říct. Avšak i přesto situaci vyhrotili hned několikrát. Když už došlo ke slovům, tak to byly spíše výhružky či urážky. A i oni v průběhu podcastu na sebe shodili stůl.

To ale nebylo naposledy, kdy se na sebe mladíci vrhli a dokázali, že se na zápas opravdu těší. Vyhrocení situace totiž pokračovalo i na ulici mimo podcast, kde sebou mladíci hodili na zem a rozdávali si rány, odtrhovat je od sebe museli přátelé. Ovšem podle fanoušků to bylo pouze nahrané a málo agresivní.

Oba dva zápasy se budou konat na galavečeru MMA organizace RedFace, již 9. září v UNYP Areně v Praze.


Související články

Další články

Nejnovější kauzy