Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Drsný osud nenáviděné Nory Mojsejové: Skončila ve vězení, přišla o majetek a teď se pohublá bojí návratu za mříže

Nora Mojsejová: Divoký život kýčovité šéfky, slaví 64 let
Zdroj: Koláž eXtra/profimedia
+ Další 2 fotografie
NAROZENINY

Nora Mojsejová, dnes již Kabrheľová, slaví 64. narozeniny. Slovenka, která se do povědomí diváků dostala svým účinkováním v pořadu Šéfka, je nyní ve svých více než šedesáti letech k nepoznání. Dříve movitá podnikatelka byla vždy známá i pro lásku ke kýči a luxusu, s miliony jí však život ovlivnilo i vězení. Dnes výstřední dáma působí na svých sociálních sítích a stále jí hrozí návrat za mříže.

Slovenská podnikatelka Nora Mojsejová upadla v České republice v zapomnění, před více než deseti lety však byla populární díky primáckému pořadu Šéfka. Do světa showbyznysu ji přivedl první manžel, zpěvák Branislav Mojseje. Společně účinkovali ve své vlastní kontroverzní reality show Mojsejovci, kde se dvanáct soutěžících muselo na tři měsíce přistěhovat do jejich domu a žít s nimi.

Poté se však Nora proslavila především pro svůj výstřední styl oblékání i kontroverzní vyjadřování. Následně plnila titulní strany noviny kvůli tomu, že dostala do vězení za problémy s daněmi. Za mřížemi strávila více než rok. Mezitím Braňo propadl alkoholu, jak píše portál Blesk.

Bizarní svatba jako únik před žalářem

Třetím manželem se jí stal František "Versáče" Kabrheľ, se kterým podle webu Expres měla vést soudní spor o miliony korun. Ten vznikl tak, že ještě když byli kamarádi, půjčil František Noře velké peníze, které pak vymáhal zpět. Soud podnikatelku následně poslal na deset let do vězení, z čehož ji vysvobodila paradoxně svatbě právě s Kabrheľem. I proto média spekulovala o falešné veselce, protože Versáče mohl oznámení jako blízká osoba stáhnout.


Výstřední podnikatelka však stále nemá vyhráno, neboť před třemi lety vyšly na povrch dřívější žaloby. Nora by měla dlužit státu na daních a pojistném v přepočtu třicet milionů korun. Zabavený byl její majetek a má i zablokované účty.

Nová Nora

Mojsejová se netajila tím, že je jednou z nejnenáviděnějších osob na Slovensku, což jí také přineslo řadu problémů. Nejenže na dvoře jejího exmanžela měl vybuchnout granát, ale také jí vyhořel obchod s oblečením v dobách, kdy se ještě věnovala podnikání v módním odvětví.

Nora je nyní skoro až influencerkou, na jejím Instagramu ji sleduje více než sto tisíc followerů. Oznámila také, že založila svou vlastní talkshow. Mojsejová v posledních letech razantně zhubla a obarvila si vlasy z ikonické blond barvy na černou. Ovšem u výraznějšího makeupu stále zůstala, stejně jako u lásky k pejskům. Svému chlupatému miláčkovi zařídila i instagramový profil.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy