Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Milionové dluhy fotbalisty Adama Hlouška dohnaly i jeho rodiče. Připravil je o rodný dům

Hloušek podal žádost o insolvenční řízení.
Zdroj: Profimedia.cz
+ Další 2 fotografie
Dluhy

Bývalý profesionální fotbalista Adam Hloušek (34) se zapletl do internetového sázení, kde prodělal své miliony vydělané ve fotbale. Začal si proto půjčovat od kamarádů fotbalistů s tím, že jim to splatí. Jenže Hloušek neměl z čeho své dluhy splácet a jeho rodiče tímto způsobem tak přijdou o dům v Semilech, jak napsal iSport.

V roce 2009 byl Adam Hloušek vyhlášen českým talentem roku a našlápnuto měl na pořádně úspěšnou kariéru. Hrál v české reprezentaci, za Slavii, Stuttgart či Norimberk, jenže opakované zranění kolene se na jeho kariéře podepsalo, jak napsal iSport.

Hloušek se místo toho začal věnovat internetovým sázkám, kde si se svými vydělanými penězi pořádně zahrával. A nevyplatilo se mu to. Miliony prošustroval, a když už žádné neměl, začal si půjčovat od fotbalových kolegů.

Napůjčoval si od kolegů

Od kolegů si nakonec napůjčoval třicet milionů korun. Číslo však může být i vyšší, jen o tom někteří fotbalisté nemluví, jak informoval již zmíněný web.

Fotbalista Ondřej Čelůstka, momentálně hrající za turecký klub Bodru, to však nechtěl nechat jen tak. Již několik let se domáhá vrácení částky dosahující sedm milionů korun. Hloušek svou půjčku zaručil domem svých rodičů v Semilech, kteří v něm dodnes bydlí. „Insolvenční správce navrhuje vydat ke zpeněžení pozemek se stavbou v katastrálním území Semily," píše se ve zprávě o oddlužení, kterou soud schválil.

Dluhy má i v zahraničí

Osud rodičů žijících v domku v Semilech má momentálně prý v rukou fotbalista Čelůstka.

Podle informací Seznam Zprávy si Hloušek napůjčoval i v zahraničí. Od finského záložníka Kaspera Hämäläinena si půjčil asi 5,38 milionu korun a jakožto OSVČ dluží na sociálním i zdravotním pojištění a za auto.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy