Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Rytmus se pochlubil prstýnkem za miliony, pár dní na to se stal obětí zlodějů. Raper s manželkou přišli o luxusní klenoty

Rytmus a Jasmina Alagič si koupili byt v Dubaji.
Zdroj: se souhlasem Jasmina Alagič
+ Další 4 fotografie
KRÁDEŽ

Patrik Vrbovský, známý též jako Rytmus, se rád chlubí svým okázalým životem plným luxusních šperků. Před Štědrým dnem se obdaroval nejdražším zlatým prstenem s diamanty v Česku, jenže ukazování luxusu se mu nevyplatilo, ale naopak spíš vymstilo. Jeho dům, ve kterém žije v Bratislavě s manželkou Jasmínou Alagič, byl totiž vykraden, jak uvedl na Instagramu.

Patrik "Rytmus" Vrbovský je známý raper, který si rád dopřeje a zároveň se také rád pochlubí. Prsteny si pořizuje za každý dosažený milník ve své kariéře. Poslední šperk, který si pořídil, podle něj připomíná houževnatost a víru v sebe sama za všech okolností. Ty mu ale tentokrát nepřály a jeho dům, ve kterém žije s manželkou Jasmínou Alagič a synem Sanelem, byl vykraden. Nepříjemnou událost pár popsal ve videu na svém instagramovém účtu.

Rytmus měl své šperky schované v zamknutém trezoru, a tak zloděj vzal útokem majetek hudebníkovy manželky. "Nechápu, že vesmír takhle zareagoval a zloděj ukradl pouze mé šperky," postěžovala si Jasmína. Rytmusovi prý pouze odcizili řetízek, podle slov Alagič ovšem "ne až tak hodnotný". Kráska přišla podle webu refresher.cz. o šperky v hodnotě 67 tisíc eur, tedy v přepočtu 1,6 milionu korun českých.

Poučení manželky

"Paťo má víc rozumu a má šperky v trezoru, ze kterého to nejde vypáčit," vysvětlila Alagič, která se z toho hodlá poučit. "Beru to jako lekci a tu lekci chci poslat i vám," avizuje. Pár na videu působí dost klidně, možná je to proto, že manžel přislíbil náhradu za odcizené šperky. "Všechno, co se dá koupit, je levné, a proto ti, lásko, koupím nový," řekl.

Situace ohledně vykradení domu se neměla týkat pouze známého páru, ale i dalších domů v obci Malinova nedaleko Bratislavy.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy