Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Malému Leovi se maminka utopila, dnes se o něj stará oštěpařka Ogrodníková. Partnerka bere syna hokejisty Vrány jako vlastního

Petr Vrána se synem Leem a partnerkou Nikolou Ogrodníkovou.
Zdroj: Profimedia
+ Další 4 fotografie
rodina

Oštěpařka Nikola Ogrodníková se nejen připravuje na kvalifikaci letních olympijských her v Paříži, ale také pečuje o svou rodinu, kterou tvoří s hokejistou Petrem Vránou a jeho osmiletým synem Leem. Školou povinného chlapce si hokejový kapitán nese z manželství se ženou Lindsey, která v roce 2021 tragicky zemřela. Jak sportovkyně zvládá roli macechy a péči o nevlastního syna? O tom se Nikola rozpovídala v rozhovoru pro Lifee. 

Hokejista Petr Vrána před necelými třemi lety pohřbil svou milovanou ženu Lindsey, s níž tvořil pár dlouhých 17 let. Ta zemřela tragicky začátkem března 2021, když na přehradě Slezská Harta zachraňovala psa a prolomil se pod ní led, jak tehdy informoval portál TN.cz. Nezanechala po sobě pouze vdovce, ale také společného synka Lea, kterému v té době bylo 6 let.


Po smrti manželky našel lásku u Ogrodníkové

Kapitán hokejového Třince našel po smrti své manželky oporu a lásku v oštěpařce Nikole Ogrodníkové, s níž se dnes snaží vytvářet rodinné zázemí pro výchovu školou povinného Lea. Nikola svou roli macechy společně s přípravou na kvalifikaci letních olympijských her v Paříži zvládá bravurně. Péči o nevlastního syna si užívá, jak se rozpovídala i v rozhovoru pro Lifee.

S partnerem Petrem vedou Lea ke sportu, a není asi překvapením, že se věnuje zrovna hokeji. "Tím, že je jeho táta hokejista, na něj v tomto smyslu ani nemusel tlačit. Malý hraje hokej. Když jsme se poznali, Lea to moc nebavilo, ale to byl ještě ve věku, kdy jsme ho teprve učili nějaké pravidelnosti. Shodli jsme se, že když bude mít pravidelnou činnost, bude to pořád lepší, než aby seděl u počítače, jak to dnešní děti dělají," rozpovídala se.

Leo jezdí na soustředění s Nikolou

Osmiletý Leo ale nepokračuje pouze ve šlépějích svého tatínka. Sportuje i se svou druhou maminkou. "Teď kolikrát říká, že má jedno procento genů ode mě. To mě pobavilo. A velice příjemně mě překvapilo to, že se mnou chce jezdit na soustředění – vidím, že ho to někam posunulo. Vidí, jak ostatní sportovci fungují, a je to pro něj určitě přínosem," dodává Nikola, kterou si nevlastní syn velmi oblíbil.

Na olympiádu se Nikola připravuje s o to větším klidem, že má u sebe vždy talisman, který obdržela od "svých kluků". "Mám pár talismanů, které jsem dostala od Péti nebo od Lea. Je to bílé srdíčko z kamínků, které mi Leo koupil, když byl na výletě," vypráví. Tak snad jí přinese štěstí a v létě cinkne medaile.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy