Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nikol Švantnerová si postěžovala na mateřství: Nečekala jsem, že to bude tak náročné, řekla a zmínila plány na svatbu

+ Dalších 8 fotografií

Krásná modelka Nikol Švantnerová se po porodu dcery Mii snaží věnovat mateřství na plný úvazek. Se svou ratolestí chce trávit co nejvíce času a nevyužívá tedy pomoci chův. I když prý nečekala, jak moc bude mateřství náročné, užívá si ho naplno. V rozhovoru pro eXtra.cz se navíc rozpovídala, jestli plánují se svým partnerem v blízké době svatbu. 

Mateřství si užívá

Modelka Nikol Švantnerová má od narození dcery trochu jiné starosti než zrovna vymetat večírky a společenské akce, přesto si nenechala ujít sobotní příležitost a vyrazila do Brna na ples. "Po pravdě je to už dlouho, co jsem byla ve společnosti. Malá je tak trochu mamánek, a já taky chci být s ní," prozradila eXtra.cz bývalá Česká Miss roku 2015. "Možná těch hezkých příležitostí zase tolik nebylo, abych ji odložila a šla, a možná to dnes ani nebude na moc dlouho, uvidíme," dodala kráska.

Nikol to označila za klišé, ale příchodem miminka na svět se pro ni prý změnilo úplně všechno, ale podle jejích slov jen k lepšímu. "Život konečně teď dostal takový ten pravý smysl. Asi jsem nečekala, že to bude takhle náročné. Nečekala jsem, že je to opravdu práce na plný úvazek, ale myslím si, že je to i mnou, protože já malou nechci odkládat," uvedla Švantnerová, která prý nevyužívá pomoc chův a svou dceru nesvěřuje nikomu na hlídání na příliš dlouho.

Necelý rok po porodu vypadá Nikol úchvatně. "Je to blbý říct, ale šlo to úplně samo," zasmála se modelka. "Já se s malou nezastavím, ona je extrémně aktivní a má to bohužel po mně," řekla sympatická brunetka. "Jsem pořád v zápřahu a myslím si, že i tím, jak jsem celý život sportovala, tak to tělo si to extrémně pamatuje a teď mi to tak hezky vrátilo, jak jsem se o něj celý život hezky starala," dodala šťastná maminka.


Bude svatba?

Švantnerová přišla na Ples jako Brno v doprovodu svého partnera podnikatele Ondřeje Antoše. Schyluje se po narození jejich prvního společného potomka k veselce? "Svatbu určitě chceme, doufám, že mluvím za oba dva," řekla se smíchem Nikol, která svého partnera dlouho tajila a soukromí si nechávala jen pro sebe.

"Ale nespěcháme na to. Na jednu stranu to bereme, že je to opravdu vlastně jen papír, už máme malou, víme, že spolu budeme a nepotřebujeme k tomu prstýnky. Takže na programu dne to není, nebo já o tom nevím, ale uvidíme," doplnila k posunutí vztahu na další metu.

"Pro mě je to věc, kterou chci jenom jednou za celý život, chci, aby to bylo nádherné, abych si to ráda pamatovala a abych si to hlavně užila. Takže není vůbec kam spěchat," uvedla závěrem Švantnerová, která před vztahy se sportovci dala přednost lásce s obchodníkem s luxusními vozy.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy