Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Nejkrásnější účastnice Survivoru? Veronika Sandholzová bude ozdobou nové řady

Veronika Sandholzová jako nejkrásnější účastnice Survivoru. Miss Sympatie bude ozdobou nové řady
Zdroj: koláž eXtra.cz/Instagram Veronika Sandholzová
+ Dalších 23 fotografií
SNY

Vítězka titulu Miss Sympatie 2021 Veronika Sandholzová se pochlubila svým sledujícím na Instagramu s novým vztahem, který trvá už něco přes rok. S partnerem procestovala několik zajímavých míst a zdá se, že žijí život naplno. Teď ale bude muset přítel zůstat na nějaký čas doma sám, jelikož kráska mu frnkla na pustý ostrov bojovat o titul Survivor 2024.

Veronika Sandholzová, Miss Sympatie za rok 2021, nechala fanoušky na sociálních sítích nahlédnout do svého vztahu. Na Instagramu zveřejnila zamilované fotky s partnerem, z nichž přímo sálá štěstí. Toho, jak moc je modelka spokojená, si všimli i její fanoušci. "Moji oblíbenci," píše jedna z fanynek. "Já vás miluju, jste boží pár," následuje další komentář.

Sní o miminku

Veronika, která má za sebou úspěšně dokončené bakalářské studium, zároveň sdílí své sny a ambice. Touží po inženýrském titulu a sní o romantickém zasnoubení. "Za pět let se vidím jako silná žena, která bude mít před jménem Ing., třeba zasnoubená, stavějící domeček s velkou zahradou, a možná i s bříškem," řekla v roce 2021 pro web Jsmeuspesni.cz.

Neskrývaným cílem Veroniky je stát se silnou a nezávislou ženou. Její vzletné plány zahrnují nejen profesní úspěchy, ale také osobní štěstí. S partnerem po svém boku a se vzděláním v oboru, který ji zajímá, chce podle svých slov dosáhnout naplňujícího života. A jak to tak vypadá, je na nejlepší cestě!

Královna kabelek a šátečků Alena Schillerová: Když vidím staré fotky, šla bych se zastřelit

Související články

Další články

Nejnovější kauzy