Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Trojnásobná vražda v Hořovicích: Muž zabil ženu a dvě malé děti, do bytu se dobývali hasiči

+ Další 3 fotografie

Hrůzný případ se stal ve středočeských Hořovicích. V jednom z tamějších bytů policie nalezla tři mrtvá těla. Policisté vyšetřují případ jako trojnásobnou vraždu. Jak informuje policie na svých stránkách, oběťmi se staly žena a dvě malé děti. Pachatelem byl partner zemřelé, který později spáchal sebevraždu. 

Policisté vyšetřují hrůzný případ, a to ve středočeských Hořovicích. V sobotu odpoledne dorazila policie do jednoho z tamějších bytů, ve kterém byla nalezena tři mrtvá těla. Jak uvádí policie v tiskové zprávě, oběťmi se staly žena a její dvě děti. K vraždě se uchýlil její partner, jenž spáchal sebevraždu.

"Kriminalisté z Krajského ředitelství policie Středočeského kraje prověřují od soboty 24. února smrt tří osob, dospělé ženy a dvou malých dětí, které byly nalezeny v jednom z bytových domů v Hořovicích. Dle ohledání těl měla žena s dětmi zemřít násilnou smrtí. Podezřelým z tohoto hrůzného činu by měl být partner zemřelé, po kterém jsme intenzivně pátrali. Nakonec byl muž nalezen ve spolupráci s kolegy z Jihomoravského kraje bez známek života v ubytovacím zařízením na Břeclavsku," stojí v tiskové zprávě.

Policie pracovala do nočních hodin

„Prověřujeme trojnásobnou vraždu v Hořovicích na Berounsku, ke které došlo v jednom z bytových domů,“ řekla policejní mluvčí Michaela Richterová pro iDNES.cz s tím, že bližší informace bohužel nemohou poskytnout vzhledem k probíhajícímu vyšetřování. Na místě museli zasahovat i hasiči. "Otvírali jsme byt na žádost policie, ale veškeré informace k případu podává Policie České republiky,“ uvedl mluvčí hasičů Tomáš Bakalář.

Svědectví sousedky:


Policie měla na místo dorazit v sobotu v odpoledních hodinách. Vzhledem k tomu, že byt se nacházel v nejvyšším patře panelového domu, museli povolat hasiče. Pracovali až do pozdních nočních hodin. Před domem stálo hned několik policejních vozů a v domě se svítilo. Kriminalisté pracovali na zajišťování stop.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy