Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Martin Pechlát přiznal touhu po dokonalosti. Změnit se chce kvůli svým dcerám

+ Dalších 6 fotografií

Martin Pechlát si střeží své soukromí jako oko v hlavě. Pouze málokdo ví, že úspěšný herec má doma tři krásné dcery. Rodina pro něj byla vždy na prvním místě a na své ratolesti nedá dopustit. Jak přiznal v rozhovoru pro eXtra.cz, snaží se být tím nejlepším otcem stůj co stůj. Prozradil i to, jakým směrem se jeho děti ubírají. 

O soukromí Martina Pechláta se moc nemluví a v tomto ohledu si od médií vždy držel odstup. Pouze málokdo ví, že vede bohatý rodinný život. Oblíbený herec má tři dcery se svou manželkou Andreou, která je dcerou Aloise Švehlíka. Jak přiznal v rozhovoru pro eXtra.cz, snaží se být tím nejlepším rodičem a je rád, že dcery tíhnou k umění.


Jak sám říká, rodina je pro něj absolutní prioritou a pro své ratolesti by se rozkrájel. "Jaký jsem tatínek, to byste se museli zeptat mých dcer, ale já mohu říci, že se snažím být tím nejlepším tátou na světě," říká. Dívky se narodily do umělecké rodiny a herectví v krvi nezapřou. Martin je od této branže neodrazuje, naopak je rád, že si k umění našly svůj vztah. "Ne všechny se tomu věnují, ale samozřejmě nějaké jiskřičky tam jsou," prozradil nadšeně.

Martin má za sebou velkou výzvu

Martin má za sebou v současné době velkou výzvu, kterou pro něj bylo natáčení filmu Sucho. "Nebylo pro mě úplně jednoduché se naučit chodit bos ve zvířecím výběhu mezi všemi možnými věcmi, to jsem trpěl. Ale zvládl jsem to," vysvětlil na premiéře zbrusu nového snímku. Během natáčení prošel i značnou proměnou vizáže, neboť si musel nechat narůst dlouhé vousy.


Pro herectví by byl schopen udělat ledacos. Co se týče fyzických proměn, byl by ochoten zajít do extrémů. "Já bych byl ochoten zajít do různých extrémů. Ale zase já to mám bohužel limitované ostatními pracemi, já hraji také divadlo a točím více věcí najednou. Ale kdybych měl ten čas a luxus věnovat se přípravě třeba jeden rok, tak bych do toho šel," dodal s úsměvem.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy