Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Překvapivé rozhodnutí hvězdy Ordinace. Krásná Andrea Růžičková sekla ve 39 letech s herectvím

Andrea vypadala krásně.
Zdroj: eXtra.cz/Tomáš Martinek
+ Dalších 6 fotografií
kariéra

Patřila mezi nejkrásnější slovenské herečky objevující se na českých televizních obrazovkách. Hvězda úspěšného seriálu Vyprávěj Andrea Růžičková (dříve Kerestešová) ale po porodu svých synů pověsila herectví na hřebík a v rozhovoru pro Blesk.cz prozradila, že svého rozhodnutí vůbec nelituje. 

Rodina má přednost

Herečka Andrea Růžičková, která se ještě pod svým dívčím příjmením Kerestešová proslavila díky oblíbeným seriálům Vyprávěj a Ordinace v růžové zahradě 2, se svému povolání už nějaký ten pátek nevěnuje. Její priority navždy změnil příchod synů Tobiáše a Jáchyma.

Po boku svého manžela Mikoláše Růžičky se krásná Andrea objevila i na červeném koberci Česko–Slovenského plesu. „Už dlouho nic nenatáčím a nechybí mi to," řekla webu Blesk.cz Slovenka. "Další nabídky nepřijímám, chci se co nejvíc věnovat rodině a fotografování,“ dodala.


Přehodnotila život

Mnoho hereček bere své povolání jako něco, bez čeho nemohou žít, i poté, když založí rodinu. Andrea ale nakonec dala přednost svým dětem. Z televizních obrazovek sice nadobro zmizela, ale skalní fanoušci ji mohou stále vídat na Instagramu, kde je aktivní.

Čas od času se ukáže i na některé ze společenských akcí, ačkoli i to je velmi sporadické. Své životní směřování možná přehodnotila i kvůli tomu, že přišla o miminko, s čímž se dlouho vyrovnávala. "Měla jsem pak takové období, že jsem věděla, že je to v hlavě, že s tím nejsem vnitřně smířená, a odešla jsem tehdy sama na půl roku do San Diega, do úplně cizí země, a to mi hrozně pomohlo," prozradila bývalá seriálová hvězda eXtra.cz.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy