Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zpěvák James Blunt nadchl Prahu: Expartner topmodelky Petry Němcové pózoval i s Menzelovou

James Blunt v Praze: Expřítel topmodelky Petry Němcové pózoval s Olgou Menzelovou
Zdroj: Tomáš Martínek/eXtra.cz/Profimedia
+ Dalších 16 fotografií
Setkání

Slavný zpěvák James Blunt (50) zavítal do Prahy. Odehrál koncert ve Foru Karlín v rámci svého turné The Who We Used To Be Tour a zúčastnil se také představení nové řady výživových doplňků Gabriely Peacock v hotelu Andaz Prague, jak zaznamenali fotografové eXtra.cz.

Slavný britský zpěvák James Blunt potěšil Prahu. Večer 4. března nadchl hudební fanoušky nezapomenutelným zážitkem, když ve Foru Karlín odehrál koncert v rámci svého turné "The Who We Used To Be Tour".

Byl také hostem akce v hotelu Andaz Prague, kde byla představena nová řada výživových doplňků Gabriely Peacock. Na místě byla i redakce eXtra.cz, která zpěváka známého hitem You’re Beautiful zastihla.

Se zpěvákem se na místě ihned fotily české osobnosti, mezi nimiž nechyběla třeba producentka Olga Menzelová, herečka Denisa Pfauserová či zpěvačka Elizabeth Kopecká.

Randil s českou topmodelkou

James Blunt má s Českou republikou hlubší spojitost. Mezi lety 2006 a 2007 totiž randil s topmodelkou Petrou Němcovou (44). Jednalo se o první vztah české krásky po hrozivé tragédii, která ji postihla v roce 2004. Spolu se snoubencem, módním fotografem Simonem Atleem, byla Němcová na dovolené v Thajsku, kde je zastihlo ničivé tsunami, při němž Atlee zemřel. Němcová přežila tak, že vylezla na palmu, kde zůstala osm hodin.

Nového muže si Němcová našla až po dvou letech od smrti své lásky. A byl jím právě James Blunt, s nímž se seznámila v prosinci 2005 a randit začali o chvíli později. Kvůli častým aférkám, které měl zpěvák mít, se však o pár měsíců později rozešli, jak tehdy informoval britský Standard.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy