Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nezřízený mejdan po Lvech: Večírek se přesunul na pověstné zrádné schody. Venku to žilo

+ Dalších 89 fotografií

Večírek po slavnostním ceremoniálu Český lev se trošku vymknul kontrole. Přesunul se totiž na pověstné schody vedoucí do pražského Rudolfina a odehrával se venku. Nezřízenou párty nevynechal ani Tomáš Jeřábek, Ladislav Hampl nebo Kryštof Bartoš. K osobnostem se přidal i personál. Redakce eXtra.cz byla u toho.

Předávání Českých lvů se nikdy neobejde bez tradičních pádů ze schodů Rudolfina nebo povalování po červeném koberci. Ozdobné schodiště vedoucí do budovy bývá každoročně strašákem českých celebrit a je považováno za zrádné – letos se ho však celebrity rozhodně nebály.


Večírek se přesunul ven

Večírek po slavnostním sobotním ceremoniálu se totiž tentokrát přesunul právě na proslulé schody. Párty se odehrávala především před vstupem do Rudolfina a ani zima nebyla překážkou. Večírek si nenechal ujít třeba Tomáš Jeřábek, který si odnesl křišťálovou sošku za nejlepšího herce ve vedlejší roli, ale ani Václav Neužil, Ladislav Hampl či Kryštof Bartoš.

O zábavu rozhodně nebyla nouze. K osobnostem se následně přidal i personál z Rudolfina a mejdan to byl zřejmě zdařilý. Na místě nechyběla ani redakce eXtra.cz, která pro vás vše zachytila.


Zajímavé byly i odchody osobností. Kdo se zdržel do pozdních hodin a kdo prchnul mezi prvními? Například internetový bavič Kamil Bartošek alias Kazma z místa odcházel s jiným doprovodem, než se kterým na Lvy dorazil. Přišel se svým kolegou, ale odešel s neznámou ženou, jak jsme psali.

Český lev 2024

Ceny Český lev za rok 2023 byly předány v sobotu 9. března 2024 v pražském Rudolfinu. Večerem provázel herec a moderátor Marek Eben.

Český lev 2024 - nominace a výsledky

Největší počet nominací měly filmy Bratři, Úsvit, Bod obnovy, Přišla v noci, Němá tajemství a Tancuj Matyldo a televizní seriál Volha. Nejlepší celovečerním hraným filmem se stal snímek Bratři. Cenu za nejlepší herečku v hlavní roli si odnesla Simona Peková (Přišla v noci), Cenu za nejlepší mužský herecký výkon získal Kryštof Hádek (Volha).

Související články

Další články

Nejnovější kauzy