Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Barešová z filmu Její tělo promluvila o natáčení intimních scén: Cítila se naprosto ponížená

Denisa Barešová vypadala úchvatně.
Zdroj: eXtra.cz/Tomáš Martínek
+ Dalších 8 fotografií
herečka

Denisa Barešová jde z role do role. Ne vždy však její práce probíhala podle jejích představ, hlavně co se týče natáčení intimních scén. O tom se Barešová rozpovídala v nedávném rozhovoru pro Kinotip. Půvabnou herečku můžete nyní vidět na Netflixu ve filmu Její tělo, kde hraje sestru hlavní hrdinky - sportovkyně Andrey

Denisa Barešová sice sošku Českého lva nezískala, ale to nemění nic na faktu, že má před sebou dobře našlápnutou kariéru. Po skvělém výkonu v seriálu Kukačky a minisérii Podezření nyní září v ve filmu Její tělo.

Film Její tělo je inspirovaný příběhem Andrey Absolonové, která byla v 90. letech jednou z nejúspěšnějších skokanek do vody v České republice. Po nepříjemném zranění páteře skončila její sportovní kariéra a začala se věnovat pornofilmům. Jako hvězda filmů pro dospělé měla slávu, peníze a komfortní život. Její nový kariérní směr však těžce nese její sestra Lucie, kterou ztvárnila Barešová. Za tuto roli byla Denisa dokonce nominovaná na Českého lva.

Cítila se ponížená

Talentovaná herečka je profesionálka, která má za sebou již několik seriálů a filmů. V minulosti pro server Kinotip.cz promluvila o intimních scénách, které jsou pro ni v českém natáčecím prostředí nedůstojné. Denisa čeká od okolí hlavně ohleduplnost a respekt. Chce, aby se jí v těchto chvílích pracovalo komfortně.

V minisérii Podezření se s režisérem dokázala domluvit na tom, že v místnosti bude pouze nejnutnější počet lidí. Scénu ve vaně mohla herečka točit v plavkách a kamera ji zachytila tak, aby vznikl dojem, že je nahá.

To však byla výjimka, u předchozích natáčení už takové štěstí neměla. Ve chvíli, kdy si sundala tričko, se prý na ni přišel podívat celý štáb. V té době byla herečka velice mladá a nedokázala se vzepřít. Celá tato situace ji neskutečně ponížila.

"Teď už bych si vše domluvila konkrétně. Znovu jsem se před natáčením scény přesvědčila, že nikdo, kdo nemá být, nebude u monitoru, a nikdo, kdo není nezbytně potřeba, tam nebude okukovat. Ale úplně správně bych se o to vůbec neměla starat. Má to být samozřejmost. Režisér s asistentem režie by měli hlídat, aby v podobných situacích všichni vypadli. Bylo to nefér," řekla pro již zmíněný web.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy