Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Přípravy na ceny Anděl v plném proudu: Vysmátý Bárta s Holým i čerstvě zasnoubená bojovnice Anna K.

Dvě legendy české popmusic Anna K a Dan Bárta.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák/Tomáš Martinek
+ Dalších 12 fotografií
Přípravy

Slavnostní předávání cen Anděl brzy započne. Celebrity už se pomalu shromažďují u pražské haly O2 Universum, kde bude celý večer probíhat. Redakce eXtra.cz zachytila před budovou například vysmáté členy kapely J.A.R. nebo zpěvačku Annu K. Na fotografie se podívejte v galerii.

Zanedlouho započne další ročník slavnostního předávání hudebních cen Anděl. V přímém přenosu ho odvysílá Česká televize a moderátory budou Ivana „Fancy“ Kulhánková a Honza Dědek.

Redakce eXtra.cz už je na místě a sleduje příchod interpretů i pozvaných hvězd. Zatím byli na místě zaznamenání členové kapely J.A.R., která předvede své číslo.

Zábava před koncertem

Zpěvák Dan Bárta, klávesista Roman Holý i tamburínista Oto Klempíř si před budovou O2 Universa, kde přenos proběhne, povídali v neformálních oděvech se nedávno zasnoubenou zpěvačkou Annou K. I ona předvede své vystoupení v průběhu večera.

Dneska si v O2 Universum užijeme ceny Anděl, kde společně s kapelou zahrajeme Údolí včel. Tak nezapomeňte ve 21:20 koukat na ČT1 . Mám letos dvě nominace, tak držte palce. Sama jsem dost napjatá, kdo si dneska ty Anděly odnese,“ nechala se slyšet zpěvačka na Instagramu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Ceny Anděl 2024

Třiatřicátý ročník udílení hudebních cen Anděl za rok 2023. Slavnostním večerem bude provázet dvojice moderátorů, Ivana "Fancy" Kulhánková a Honza Dědek.

Termín a místo konání: sobota 30. března 2024 v pražském O2 universu

Související články

Další články

Nejnovější kauzy