Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nejvtipnější řeč na Andělech. Ota Klempíř z J.A.R. si vystřelil ze stárnoucí dělohy, Holý zase rýpal do produkce

Oto Klempíř a zbytek J.A.R.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák/Tomáš Martinek
+ Dalších 73 fotografií
ocenění

Jestli někomu na Cenách Anděl nechyběla dobrá nálada, byli to rozhodně členové kapely J.A.R. Ostřílení umělci získali sošku za nejlepší skupinu a při přebírání ocenění to pořádně rozjeli. Zejména Oto Klempíř bavil svými slovy o stárnoucích pohlavních orgánech, čímž narážel na řeč režisérky Darii Kashcheevy z nedávných Lvů. Pozadu ale nezůstal ani Roman Holý, který přidal rýpanec na účet organizátorů večera. Vše dovršil Michael Viktořík alias Vrtulník, jenž prozradil, co parta vyžaduje před svými koncerty.

Skupina J.A.R. je na scéně už dlouhých 34 let a za tu dobu proslula nejen chytlavými tóny funku a rocku, ale i ostrými a často vtipnými texty. Když v sobotu večer oznámili moderátoři Ivana Kulhánková a Honza Dědek jejich triumf v kategorii skupina, leckdo čekal, že podobně řízný bude i jejich projev. A parta kolem Romana Holého, Oty Klempíře a Dana Bárty nezklamala.

Slova o penisech i levných mikrofonech z Číny

Jako první se slova chopil očividně dobře naladěný a rozjetý Klempíř. "Přátelé, my jsme začali hrát v roce 1989, tenkrát nás to učili postaru a nám to postaru zůstalo. Jak vidíte, naše penisy a varlata stárnou, stát s tím nic nedělá, ale nevadí, my se těšíme z toho, že jsme tady s mládeží a stále zůstáváme mladí. Čáu," pobavil Ota všechny přítomné hosty. Svou řečí si rýpnul na nedávný projev režisérky Darii Kashcheevy na Lvech.

Když před necelým měsícem přebírala ocenění v kategorii nejlepší studentský film, na podiu pronesla dlouhou řeč, při níž zmínila své stárnoucí reprodukční orgány. "Jsem čerstvou absolventkou FAMU, mám za sebou nějaké úspěchy, jsem žena, je mi 37, moje vaječníky stárnou, a teď se musím rozhodnout, co s tím. Pokládám si otázky..." říkala filmařka, která však svůj projev nemohla dokončit, jelikož byla podle mnohých hrubě přerušena režisérem večera kvůli časové tísni. 

Jednu vodku pro Viktoříka a ženy pro Holého

Po Klempířovi se slova chopil Holý, který si na úvod neodpustil menší rýpanec. Celý večer totiž byly problémy s mikrofonem, což je na hudební akci celkem paradox. "Ahoj, všichni musíme nahlas, protože je to levný mikrofon z Číny. Takže, vy všichni jste tady dobrý, nejen my, protože už jen ta nominace sama o sobě je bezvadná. Děkuju svým dětem, Monkey Business, vám, gratuluju všem a hlavně tady těm miláčkům J.A.R.," zakončil svou řeč Holý.

Následně se moderátoři ptali, jaké speciální požadavky pro backstage na koncertech skupina má. "Já to řeknu, Jednu vodku chceme," prohlásil Klempíř, načež se spolu se zbytkem party vytratil z pódia a nechali napospas moderátorům jen Michaela Viktoříka alias Vrtulníka.

"Jednu celou vodku chceme, jednu celou pro mě. Zbytek je kávička, ženy pro Romana, modré barvivo pro Dana..." culil se Vrtulník, poděkoval a rychle utekl za slavícími kamarády. Bylo na něm patrné, že se příliš nechce zdržovat na podiu. Za pár minut ho spolu s celou skupinou čekalo živé vystoupení. Divákům a hostům zahráli ochutnávku z jejich alba Jezus Kristus Neexistus, díky kterému triumfovali na Cenách Anděl.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy