Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bolest Evy Pavlové: Dojemné loučení s kočkou Mickou a láskyplné vyznání

Zemřela kočka Micka. Eva Pavlová se o ní starala do poslední chvíle.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Tomáš Martínek, se souhlasem KPR
+ Dalších 12 fotografií
Vyjádření

Tento týden je pro prezidentský pár opravdu těžký. Odešel jim totiž důležitý člen rodiny. Kočička Micka s Pavlovými byla od roku 2012, ovšem v poslední době ji trápily zdravotní problémy, kterým nakonec podlehla. Nyní se Pavlová na svých sociálních sítích poprvé vyjádřila ke smrti kočičky.

První dáma Eva Pavlová se poprvé veřejně vyjádřila ke smrti své milované kočičky Micky. „Micka odešla s pohlazením v naší blízkosti. Naši mazlíčci, parťáci, jsou tady pro nás každý den. Čekají s věrností a láskou, až se vrátíme z práce. Jsou s námi pouze po omezený čas. I když jsme unavení a není nám do skoku, nezapomínejme, že jejich čas s námi se počítá nespravedlivě rychleji. Když přijdou, tak je to radost, když odejdou, cítíme obrovský smutek a prázdno. Provází nás životem, jsou pro nás jistými terapeuty,“ napsala k fotkám umístěným na Facebooku zdrcená první dáma.

Měli jsme to štěstí žít se třemi skvělými parťáky, zvířecími dětmi, jorkšírkou Kiki (14), Bobem (9) a Mickou (12). Milovali jsme je a oni nám tu náklonnost vraceli, jak mohli. Jejich odchod nám vždy zanechal šrámy na duši. Nezapomínáme ani na nikoho z blízkých, kteří nás opustili. Jsou stále nějakým způsobem s námi. Přeji všem, aby nám život přinášel co nejvíce těch pěkných chvil,“ nechala se ještě slyšet Pavlová, která spolu s manželem Petrem Pavlem zažívá opravdu těžké období.

Nemocná Micka

O víkendu Pavlová informovala o tom, že je Micka nemocná, a doufala, že se z toho brzy dostane. „Vím, že jsem teď nebyla příliš aktivní, nicméně nemoci se nevyhýbají ani chlupatým členům rodiny, o které se také musíme starat. Micka vyžaduje už několik dní péči a já bych si moc přála, aby mohla brzy opět sama pobíhat venku,“ psala před třemi dny k příspěvku na Instagramu.

Prezidentský pár si vzal Micku k sobě v roce 2012. Byla nalezena v závěji a kvůli nepříznivým podmínkám přišla o část ocasu. Pavlovi se jí však ochotně ujali a měla se u nich velmi dobře. Byla doslova miláčkem rodiny.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy