Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pátek 26. 4. 2024: Býky čekají nepříjemnosti, Panny si budou muset dát pozor na finance

Mileniálové často neodkládají peníze na spoření.
Zdroj: Pixabay
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pátek 26. 4. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Dejte si tento den pozor, abyste někomu neukřivdili. Máte tendenci dávat za vinu ostatním, když se vám něco nepodaří. Měli byste nejprve hledat chybu u sebe a učit se přijímat zodpovědnost za své činy.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Pusťte se do toho, co máte rádi. Nemusíte přece pořád plnit jen přání druhých. Máte dostatek energie i zajímavých nápadů. Značně se vám uleví, když se vám podaří vyřešit spor, který se táhne léta.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop radí, ať se nenecháte dotlačit do situací, ve kterých se ocitnout nechcete. Záležitosti, které vás nenaplňují a nemáte k nim navíc důvěru, bez obav klidně a slušně odmítněte.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Připravte se na menší nepříjemnosti, které nastanou doma. Když neztratíte hlavu, vyřešíte všechno nakonec v pohodě. Opatrně volte slova, ať ještě neřeknete něco, co by celou věc zhoršilo.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Vyvarujte se rozčilování. Je nezbytné myslet jasně, což dokážete pouze tehdy, pokud se cítíte v pohodě. Potřebujete s rodinou probrat jisté záležitosti a hlavně najít řešení schůdné pro všechny.

Doporučený horoskop: Tři znamení zvěrokruhu, která nikdy nepřestanou mluvit


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Horoskop nabádá, ať nemáte obavy realizovat vaše nápady. Vyhněte se konfliktům, především v širší rodině si jinak zkomplikujete život. Všímejte si svých povinností a snažte se je splnit co nejdříve.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop nabádá, abyste se vyvarovali impulzivního jednání. Máte tendenci přepínat svoje síly, neměli byste zbytečně riskovat. Opatrní buďte při sportovních aktivitách.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Hlídejte si finance jak při utrácení, tak před krádežemi, inklinujete k lehkomyslnosti. Cítíte-li, že máte zvolnit tempo a relaxovat, bez obav to udělejte. Možností se nabízí nepřeberné množství. Stačí si správně vybrat.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Soustřeďte se pouze na to, co je opravdu podstatné. Naučte se lépe organizovat svůj čas. Buďte zodpovědní a důslední a uspořádejte si všechno, v čem máte nepořádek.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pamatujte na své přátele, kteří vám naznačili, že mají nějaké starosti. Zavolejte jim, případně za nimi můžete vyrazit na návštěvu. Snažte se jim pozorně naslouchat, vyhněte se kritizování a poučování.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Podle horoskopu byste mohli pozvat na návštěvu své přátele a překvapit je kulinářskou specialitou. Atmosféra bude příjemná, a tak si zajděte někam za kulturou. Co třeba navštívit kino nebo koncert?

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Tento den byste se měli řádně soustředit na praktické záležitosti a zlepšení organizace pracovních povinností. Je třeba, abyste byli o něco pružnější a neplýtvali časem svým ani druhých lidí.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy