Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Pyšný táta Leoš Mareš promluvil o synech. Oba jsou jako oheň a voda, jeden z nich půjde ve zpěvákově šlépějích

+ Dalších 17 fotografií

Leoš Mareš (47) má za sebou první z pěti pražských koncertů v rámci svého turné. Na jeho velkolepé show nechyběla ani naše redakce. Populární moderátor a zpěvák se v rozhovoru pro eXtra.cz rozpovídal nejen o svých bezprostředních pocitech z vyprodaného koncertu, ale také o svém soukromí. Leoš například prozradil, proč ho mrzelo, že nepřišla jeho maminka, a který ze synů už pomalu nahlíží do světa šoubyznysu.

Slavný moderátor a zpěvák Leoš Mareš (47) si může mnout ruce. Na jeho show pravidelně chodí stovky fanoušků a jinak tomu nebylo ani na jeho prvním koncertě v pražském Kongresovém centru, který byl vyprodaný do posledního místa. Jeho turné skončí začátkem května, sklízí nevídaný úspěch a odezva fanoušků je přímo neskutečná.

Na první pražský koncert mimo jiné dorazila i jeho tchyně Helena Harabinová, s níž má Leoš velmi dobrý vztah. Jeho milovaná maminka Lenka Marešová, která navíc ve středu slavila narozeniny, však do Kongresového centra nedorazila. "Říkal jsem si, že půjde dnes, ale ona se vracela z dovolené z Egypta a rozhodla se, že chce jít v pátek, takže jsem to nerozporoval. Ale vlastně mě to dneska trochu mrzelo, jak měla narozeniny, že jsem si říkal, že jsem na ni měl víc zatlačit, aby přišla," posteskl si Leoš, který své mamince zavolal hned ráno, a to přímo během Ranní show.

Ódy na maminku Lenku

"Přáli jsme jí, ona mluvila a já jsem se jí ptal na různé věci, takže měla rádiový vstup k narozeninám. Ona je už taková protřelá, jak žije se mnou ten můj život. Ona už hodněkrát mluvila na kameru a je vždycky hrozně roztomilá, když něco říká," rozplýval se Leoš, který je v soukromí nejen milujícím synem, ale také manželem a k tomu hrdým trojnásobným otcem.

"Děti mi dělají radost. O Alex to ještě říct nemůžu, protože je ještě moc malá, ale oba kluci jsou strašně fajn, jsou slušní, hodní. Já je třeba z dálky pozoruji a říkám si, jak jsem si to vůbec zasloužil, že mám tak hodné děti. Jsem z nich nadšený a nemůžu si absolutně stěžovat," svěřil se Leoš.

Mladší syn Matěj miluje showbyznys

Přestože jeho starší syn Jakub showbyznys nevyhledává a soustředí se na vodní lyžování a své studium, zpěvákův čtrnáctiletý syn Matěj se zřejmě potatil. "Myslím si, že je naprosto úžasná věc, že jak to opravdu vychází u dvou dětí, že jeden je tak a druhý je úplný opak. Takže jak ten Kuba je vlastně rád v ústraní a nemá to rád, nechce na scénu a jede si to svoje, tak ten mladší Matěj to úplně miluje. On to má hrozně rád, jako netlačí na pilu, ale vidím to v něm," řekl s úsměvem Leoš Mareš, který tak možná bude mít svého nástupce.

Co řekl Leoš Mareš o svém koncertě v Praze? Proč na koncert nedorazila jeho manželka Monika? Odpovědi na tyto otázky najdete ve videu v úvodu článku.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy