Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Hvězda Zlaté labutě Kristýna Ryška o rozvodu: Jejího muže Matěje Podzimka zdědila Eva Josefíková

+ Dalších 12 fotografií

Kristýna Ryška (38) se v posledních měsících dostala do povědomí diváků coby Irena Mašková v dobovém seriálu Zlatá labuť. Oblíbená herečka, která nyní vstupuje do seriálu Jedna rodina, se v show 7 pádů Honzy Dědka otevřeně rozpovídala o svém soukromí. Málokdo totiž ví, že půvabná tmavovláska byla v minulosti vdaná za scenáristu Matěje Podzimka (43), který je nyní ženatý s herečkou Evou Podzimkovou (34), dříve Josefíkovou, a očekává s ní druhé dítě. 

Kristýna Ryška, dříve Podzimková, je v poslední době často obsazovanou herečkou, která si získala srdce mnoha diváků. Hvězda Zlaté labutě, která se brzy objeví v dalším oblíbeném seriálu Jedna rodina, nechala nahlédnout do svého soukromého života. Nadaná tmavovláska totiž v pořadu 7 pádů Honzy Dědka otevřeně promluvila o rozvodu s Matějem Podzimkem.

Rozvod po devíti letech

Se známým scenáristou se herečka rozvedla po devíti letech. "Náš rozvod a rozchod byl velmi klidný. Byli jsme půl roku rozvedení a ještě pořád jsme spolu žili v jednom bytě," odhalila Kristýna s tím, že s bývalým manželem porozchodovou terapii nepotřebovali. "Po tom, co jsme si řekli, že půjdeme od sebe, všechno z nás spadlo a byli jsme schopni spolu komunikovat. Všichni nám říkali, že musíme všechno utnout, ale nám udělalo dobře, že jsme ten smutek strávili spolu,“ vzpomíná na náročné období herečka, která momentálně nese příjmení Ryška.

Hlavně ne herečku!

Paradoxně si vzala muže, kterého jí její bývalý manžel doporučil. „Bavili jsme se s Matějem o tom, kdo by se nám pro toho druhého líbil. Já jsem mu řekla, aby hlavně nebyl s žádnou herečkou, ale to se bohužel nestalo," smála se sympatická herečka. Její manžel totiž skončil v náruči neméně krásné herečky Evy Josefíkové, z níž udělal Podzimkovou. Manželé společně vychovávají dceru Lotu (2) a v lednu oznámili, že čekají druhého potomka.

"Ježiš, Evičku mám ráda, o to vůbec nejde. A on mi řekl, že by si pro mě představoval Honzu, který byl v té době naším kamarádem a dnes je to můj muž. Tak nějak se to stalo. Honza byl mojí platonickou láskou už dávno,“ přiznala herečka, která má se svým bývalým mužem nadstandardní vztah.

Video: Rozhovor s Kristýnou Ryškou na charitativní akci Zlaté labutě:

K milostným scénám přistupuje věcně

Kromě toho Kristýna promluvila i o milostných scénách ve filmu. „Já vždycky říkám, že s nimi nemám problém, ale pak se mi to vrací jako bumerang. Radši už to nebudu tvrdit," posteskla si herečka a dodala, že pokud hraje intimní scény s někým, kdo je jí nesympatický, tak to není příjemná práce.

"Ale třeba s Vojtou Dykem to šlo. Pro Oskara Hese to bylo se mnou před kamerou poprvé. Věděla jsem, že tohle před kamerou ještě nikdy nedělal, ale netušila jsem, jaký z toho má stres. Každý má k tomu asi jiný přístup, pro mě je nejjednodušší, když se o tom vůbec nebavíme, když si řekneme třeba: Tak normálně, ne asi? A ať je to co nejrychleji. Maximálně si domluvíme nějaké technikálie, jestli třeba nevadí, když ti sáhnu na zadek. A jde se od toho,“ překvapila věcným přístupem k choulostivému natáčení Kristýna Ryška.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy