Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Manželka fešného fotbalisty skončila v nemocnici. Jarka Berger musela na vážnou operaci

Bývalý český fotbalový záložník Patrik Berger s manželkou.
Zdroj: profimedia
+ Dalších 6 fotografií
operace

Manželka fotbalisty Patrika Bergera byla v nemocnici. Jaroslava Berger se na svých sociálních sítích svěřila, že musela podstoupit operaci páteře, což se považuje za jeden z nejtěžších chirurgických zákroků. Jak to dopadlo, uvedla na svém Instagramu.

Manželka Patrika Bergera Jaroslava skončila na operačním sále. Musela podstoupit operaci páteře, což opravdu není žádná legrace.

"Díky všem za slova útěchy. Operace krční páteře se podařila. Operoval mě pan Dr. Chrobok, jemu velké dík. A teď už jen samá pozitiva," napsala Jaroslava Berger na svém Instagramu. Ze snímku jde poznat, že manželka bývalého úspěšného záložníka podstoupila operaci v Nemocnici Na Homolce.

Fanoušci i přátelé okamžitě začali Jaroslavě vyjadřovat podporu. "Hodně štěstí a ať je ti brzo dobře!" okomentovala například Lucie. "Jaruško, moc moc sil a energie, vše bude v pořádku," zareagovala Michala. "Teda ty si vymýšlíš zážitky. Hlavně, že je všechno dobré," napsal další.


Stabilní pár

Jaroslava Berger si Patrika vzala za muže v roce 1994, od té doby se od sebe nehnuli. Patří rozhodně k nejstabilnějším fotbalovým párům. Když se Patrik do Jarky zakoukal, tak všichni byli v šoku, že se nejedná o žádnou modelku či dívku ze šoubyznysu, jak bývá u fotbalistů zvykem. Jarka byla totiž kadeřnice. Patrik Berger byl, a stále je, považován za jednoho z nejpohlednějších českých fotbalistů. S Jarkou mají dvě krásné děti, Patrika a Valentýnu.

Královna kabelek a šátečků Alena Schillerová: Když vidím staré fotky, šla bych se zastřelit

Související články

Další články

Nejnovější kauzy