Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Vašek z Luneticu ukázal rodinku: S manželkou Marcelou se i po letech a dvou dětech milují

Václav Jelínek  s partnerkou a syny.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 39 fotografií
Kapela

Kapela Lunetic slavila své největší úspěchy na konci devadesátých let. Dodnes ale vystupuje na různých akcích, jako byla třeba prvomájová událost v pražské Grébovce s názvem Dermacol Love Day. Kromě Martina Kociána (47), který bojuje se svými vnitřními démony a s kapelou nehraje, na akci vystoupili David Škach (47), Aleš Lehký (44) a Václav Jelínek (45), který s sebou vzal rovnou celou rodinu. Na fotografie od redaktorů eXtra.cz se můžete podívat v galerii.

Na prvomájové akci Dermacol Love Day, kde byla také redakce eXtra.cz, vystoupila legendární kapela Lunetic. Ta slavila úspěchy hlavně v devadesátých letech a píseň Máma patří k jejich nejznámějším hitům. Skupina vystupuje dodnes, byť bez jednoho z jejích členů, Martina Kociána. Ten už mnoho let bojuje se závislostí na drogách a členové skupiny ho vyhodili.

Na koncertě tak vystoupili jen tři členové – David Škach, Aleš Lehký a Václav Jelínek, přičemž Jelínek s sebou přivedl také svou krásnou rodinku, s níž se všem pochlubil.

Šťastné manželství

Václav Jelínek je se svou manželkou Marcelou od roku 2006. Oba dodnes přiznávají, že se jednalo o lásku na první pohled. „Dostal mě tím, že mi přinesl koktejl B-52, když mě oslovil a když si dvakrát klekl, aby dostal mé telefonní číslo. Také nesmělostí a skromností a později spoustou dalších věcí, pro které jsem ho začala milovat,“ přiznala před časem Marcela pro iDnes. Společně mají dva syny – Václava a Filipa.

Doporučené video: Rozhovor s kapelou Lunetic:

Vzpomínky na největší slávu

Pro eXtra.cz kapela zavzpomínala na dobu, kdy po nich prahly mladé dívky a všichni si prozpěvovali jejich písně. „Vzpomínáme na to krásně, bylo nám osmnáct a holky házely podprsenky s číslama. Prožíváme to už šestadvacet let. Teď už ale nepotřebujeme holky s podprsenkami, máme doma manželky,“ nechali se slyšet.

I přes pauzy, které si jako kapela dávali, spolu zůstali v kontaktu. „Zůstali jsme přáteli pořád. Funguje to a nyní jezdíme s živou kapelou. Je to zábavnější,“ řekl Václav. „Po prvním rozpadu jsme se rozprchli do světa, někdo do Anglie, na Moravu nebo na sever. Ale nám kamarádství zůstalo i po těch letech,“ prozradili ještě členové.

Královna kabelek a šátečků Alena Schillerová: Když vidím staré fotky, šla bych se zastřelit

Související články

Další články

Nejnovější kauzy