Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Monika Babišová prolomila hradbu mlčení. Poprvé od oznámení rozchodu se ozvala fanouškům a pochlubila se novým já

Monika Babišová prolomila hradbu mlčení. Poprvé od oznámení rozchodu se ozvala fanouškům a pochlubila se novým já
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 5 fotografií
nové já

Monika Babišová dala o sobě po delší době vědět. Po oznámení rozchodu s expremiérem Andrejem Babišem se na chvíli stáhla z očí veřejnosti, nyní se však vrátila a sdílela na sociálních sítích usměvavou fotku. Fanoušci ji v komentářích zasypali srdíčky.

V polovině dubna se oči veřejnosti upřely na Moniku Babišovou a jejího muže Andreje Babiše. Ti totiž po třiceti letech společného soužití oznámili rozchod. "Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují," začala dvojice svůj status na Instagramu. "Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii. Děkujeme vám za pochopení a žádáme o zachování soukromí. Naše rodinné vazby zůstávají pevné, a i když se naše osobní cesty mění, naše láska a respekt k sobě a k našim dětem zůstávají stejné."

Vzápětí se začaly šířit zprávy, že za rozpadem vztahu stojí Babišův poměr s Anetou Zicklerovou, která pracuje v jeho marketingovém týmu. Sice vztah ani jeden z nich nepotvrdil, ale zdroje z blízkého okolí šéfa hnutí ANO tvrdí, že dvojice spolu už nějakou dobu randí. Podle zákulisních informací mají být spolu už nejméně rok. To dokazují i snímky z loňského Oktagonu na pražské Štvanici. Půvabná zrzka seděla hned za expremiérem a několikrát se s ním dostala do družného hovoru. Z fotografií je možné usuzovat, že v té době už spolu měli oba velmi blízký vztah.


Monika Babišová vylezla z ulity

Zatímco Babiš řádil na sociálních sítích dál, jako by se nic nedělo, Monika se držela v ústraní. Nyní však i ona dala o sobě vědět. Na Instagram přidala usměvavý snímek, který doplnila o komentář "New me (nové já, pozn.red.)."

Netrvalo dlouho a pod příspěvkem se začaly rojit komentáře, ale hlavně srdíčka. "Moc vám to sluší," vzkázala Monice Babišové Lucie. Fotku, na které je Monika v lahvově zelené mikině a krásně natočených vlasech, olajkovala i influencerka Agáta Hanychová.



Královna kabelek a šátečků Alena Schillerová: Když vidím staré fotky, šla bych se zastřelit

Související články

Další články

Nejnovější kauzy