Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Strach o Terezu Kerndlovou: Na dálnici to do ní napálilo auto, s manželem skončila v nemocnici

Tereza Kerndlová měla autonehodu.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Profimedia/se souhlasem T. Kerndlová
+ Dalších 8 fotografií
Nehoda

Zpěvačka Tereza Kerndlová (37) zažila chvíle hrůzy. Spolu s manželem stála v koloně, když do nich v plné rychlosti najel další vůz. Populární zpěvačka i její manžel byli následně převezeni do nemocnice, nic vážného se jim ale naštěstí nestalo, jak informovala Kerndlová na svých sociálních sítích.

Populární zpěvačka Tereza Kerndlová byla účastnicí dopravní nehody. S manželem Reném Mayerem stáli zrovna v koloně na jedné z českých dálnic, když vtom do nich v plné rychlosti vjelo další auto. Na Kerndlovou a jejího manžela v tu ránu vystřelily čtyři airbagy.

Zpěvačka o děsivě vypadající nehodě informovala na sociálních sítích. „Ahoj všichni moji, chci se s vámi podělit o přísloví, že když nejde o život, jde o ho*no. Momentálně jsem v Čechách, kde usilovně pracuji na dokončení svého 6. studiového alba, a jeden takovýto pracovní přejezd nás málem stál život. Ale díky velkému a bezpečnému vozu jsme s mým manželem vyvázli jen s pohmožděninami a zablokovanou páteří,“ napsala.

K příspěvku připojila i fotku a video. Na jedné je zachycena zpěvačka, jak leží na nosítkách a má kolem krku límec. Video ukazovalo jejich nabourané auto. „Jeden náraz zezadu, kde jsme stáli na konci kolony, a čtyři boční airbagy byly venku. Proto dávejte na sebe všichni VELKÝ POZOR! Chtěla bych strašně moc poděkovat za obrovskou profesionalitu a pomoc našemu integrovanému záchrannému systému ČR. Během chvilky se všichni o vše postarají za vás,“ připsala ještě Kerndlová.

Pod příspěvkem se ihned objevily komentáře od uživatelů, kteří přejí Kerndlové brzké uzdravení.Terezko, ještě že se nestalo nic vážného. Přeji ti hodně sil a brzké uzdravení,“ napsala Mája. Ale našli se i tací, kteří kritizují, že si nehodu stihla zpěvačka ještě natočit. Hlavně se rychle vyfotit v sanitce. To je totiž to hlavní v tu chvíli,“ napsal Miroslav. Tak super, ze jste se zvládli natočit. Když nejde o život, tak hlavně rychle mobil do ruky, ať máme co na sítě,“ komentoval Štěpán.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy