Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Taťána Kuchařová ostře zkritizovala dnešní modelky. Žádná přirozenost a jedna jako druhá, říká a zavzpomínala na svůj triumf

+ Dalších 5 fotografií

V porotě během finále Miss Czech Republic 2024 usedla i vítězka Miss World 2006 Taťána Kuchařová, tehdy jí bylo pouhých 18 let. Od té doby však uběhly téměř 2 dekády a modelka na svůj ohromný úspěch zpětně zavzpomínala i v rozhovoru pro eXtra.cz. Kuchařová porovnala svět modelingu tehdy a dnes a přiznala, že u dívek jí nyní chybí přirozenost. 

Taťána Kuchařová se v roce 2006 stala historicky vůbec první Češkou, která zvítězila ve světové soutěži krásy Miss World – a právě tento úspěch letos zopakovala i pětadvacetiletá Krystyna Pyszková. Ani jedna z nich si proto nenechala ujít letošní finále Miss Czech Republic 2024 a korunovaci nové tuzemské královny krásy, kde nesměla chybět ani naše redakce.


Pro Kuchařovou bylo nejnáročnější odloučení od rodiny

Právě Taťána Kuchařová v rozhovoru pro eXtra.cz zavzpomínala nejen na své vítězství Miss World, ale i na celou svou kariéru ve světě modelingu. "Krásně. Mně se vrátily všechny vzpomínky teď s vítězstvím Krystýny, je to neskutečný úspěch, Česká republika na to čekala 18 let. Jsem ráda, že jsem mohla otevřít potenciál české krásy na světových soutěžích," promluvila o světové soutěži.

"Mně bylo 18 let, trošičku se mi stýskalo, i když jsem byla zvyklá – rok před Miss World jsem byla pracovně v Tokiu na několik měsíců a naučila jsem se být sama. Obecně je to velký blázinec, hektika. Pamatuji si, že jsem vždy měla předzabalené 3–4 kufry, kdyby náhodou. Podle toho, zda pojedu do tepla, nebo do zimy, co budu potřebovat, jestli mě čekají humanitární projekty, nebo banketní večeře. Vždy jsem to sbalila na poslední chvíli. A než si na všechno zvykneš, tak je over," dodala Taťána. Od doby její účasti v soutěži krásy však uběhly téměř 2 dekády – jaké vnímá Taťána rozdíly mezi branží modelingu tehdy a dnes?


U dívek mi chybí přirozenost, říká Taťána

Podle Taťány se svět modelingu výrazně změnil především díky vlivu sociálních sítí. "Jsme 18 let poté, skoro 20. Samozřejmě, stejně jako veškerý business, tak i modeling ovlivnily sociální sítě. Ráda bych viděla více přirozenosti i mezi soutěžícíma holkama. My jsme byly takové naturální, fakt se u nás řešil i každý chlup. Posunulo se to strašně – plastiky jsou trend, jsou dostupné a ne vždy je to ku prospěchu. Ne vše, co vypadá na Instagramu dobře na fotce, vypadá dobře pak i v reálu," rozpovídala se vítězka Miss World 2006.

"Vždy říkám holkám, ať nevypadají stejně. Holky, buďte výjimečné nejen tím, jaká jste osobnost, ale i jak vypadáte. Je strašně důležité, aby každá dívka měla to jiné, to, co je bude odlišovat. K tomu i já dnes večer budu přihlížet," dodala. Celý rozhovor si můžete přehrát v náhledovém videu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy